• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Spremanje sijena i trave

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,520
Bome jesu hehe.. S njima okrećemo sijeno i otave jer nemamo pauk pa se i narade. U planu je remont na zimu.

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,520
Kaj nisi ti imal helikopterski sakupljač od cca 3m?
Da, Sip 360/10. Nije se radilo o velikoj površini tako da radije onda idem s 3511.

Pauk nikako da dodje na red, a polovno bas nebi jer su kod nas brdoviti i valoviti tereni, sve su to poluprirodne livade.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,675
Zašto strah od polovnog pauka, kod mene i susjeda su svi rabljeni uvoz njemačka i nitko nije imao nikakvih kvarova osim vilica koje ni ne računam pod kvar. Moj je 3,6 metara fahr bio je vučeni, mi smo ga preradili u nošenog i stvarno je zahvalan.

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,520
Kupili smo dosta polovnih strojeva, većinom jako urednih pa se desi neki kvar za koji ne očekujem.. I imam jedan potrgan pauk koji smo pokušali slagati pa ništa od tog. Puno je tu pokretnih dijelova.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,675
Istina, tu smo možda mi imali sreće. Meni je on super, jako brzo se napravi posao jedino što nema više nekog posla za njega. Za jednu kravu brzo to riješim. Svaka čast tko radi više samo s okretačem, meni se ne bi dalo.

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,520
Ma okrenemo oko 30 rali sijena s njima.. 3 brza Zetor i pun gas. I nikad ništa na njima samo kači i tjeraj.

Hass

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2019
Poruka
748
Bok trebam malu pomoć, kako se mijenja semering ispod tanjura na deutz fahr pauku ?

Prilozi

• IMG_20210605_172743.jpg
    IMG_20210605_172743.jpg
    33.8 KB · Pregleda: 21

Najnoviji postovi

Na vrh