• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Spremanje sijena i trave

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,181
bane1978 mi isto tako dok moramo jer su nam njive dosta daleko, moj stari je stručnjak za takve stvari,a vidim da i ti imaš smisla.
 

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
2,943
Ma nije da mi je jako daleko,ali kad pod večer završim baliranje dok odem doma po prikolicu i vratim se prođe vrijeme i već je mrak,tako nabacam kolko stane,a drugi dan kad odem po ostatak jako se osjeti to što jhe odveženo jer nema potrebe visoko krcati,tako već dosta godina radim ,a tu nakrcam koliko i na frezu,već sam razradio tehniku i to je nakrcano za 15 min,jer je sve na nisko,odmah iz poda stavim na mjesto
 

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,144
Bome jesu hehe.. S njima okrećemo sijeno i otave jer nemamo pauk pa se i narade. U planu je remont na zimu.
 

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,144
Kaj nisi ti imal helikopterski sakupljač od cca 3m?
Da, Sip 360/10. Nije se radilo o velikoj površini tako da radije onda idem s 3511.

Pauk nikako da dodje na red, a polovno bas nebi jer su kod nas brdoviti i valoviti tereni, sve su to poluprirodne livade.
 

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,311
Zašto strah od polovnog pauka, kod mene i susjeda su svi rabljeni uvoz njemačka i nitko nije imao nikakvih kvarova osim vilica koje ni ne računam pod kvar. Moj je 3,6 metara fahr bio je vučeni, mi smo ga preradili u nošenog i stvarno je zahvalan.
 

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,144
Kupili smo dosta polovnih strojeva, većinom jako urednih pa se desi neki kvar za koji ne očekujem.. I imam jedan potrgan pauk koji smo pokušali slagati pa ništa od tog. Puno je tu pokretnih dijelova.
 

Najnoviji postovi

Na vrh