• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Spremanje sijena i trave

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,501
Od ove godine i ja ovako kupim bale..:icon_kidra:
[YT]https://www.youtube.com/watch?v=5JZbVxYeAQk[/YT]

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,667
"glupi Šveđani" zar neznaju da je kod nas hit ROLO bale??? puno manje mehanizacije,ljudi i posla. ILI ??? su pametni pa znaju zašto tak rade...

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,501
Nemaju svi uvjete za rolo bale! I mislim da ovi sa videa rade sijeno za prodaju.

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,667
Iz tog videa zaključujem da ti Šveđani imaju uvjete za skaldištit i Antonova, a kamoli rolo bale..Nešto je drugo u pitanju.

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,501
bhorv pa vjerojatno je prodaja u pitanju, veća je potražnja kod njih za kockice nego role, i kod mene je veća potražnja za kockice nego role. Nisam nikada radio sa rolo balama, ali kockice su za mene daleko jednostavnije(manji poljoprivrednik). Tko ima mikser prikolice naravno da mu je lakše sa rolo balama.

Tino

Iskusan lik
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,373
Ovako,kolega traži pauk za okretanje sijena,koji bi bil onak jeftin a kvalitetan? Pogonil bi ga IMT 533 ili universal 530 DTC

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,512
Šanana, daj više negdje nabavi haubu od Universala ili Štorea, da ti imt-Fiat liči na traktor, a ne na lijes.
Ja ti bum poklonil auspuh, kad si kupim novoga :p:

Posljednje uređivanje:

IMT555

Član
Tu od
11 Srp 2013
Poruka
821
Kaj ti imaš protiv IMT- a, to su traktori koji su uzdigli poljoprivredu u hrvatskoj i na skoro cijelom balkanu, pa zato mi nemoj vrijeđati IMT!!!

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,512
Nemam nikaj...osim kaj mi nisu omiljeni.
Glede uzdizanja...nisu bili samo oni. Bilo je tu Zetora, Torpeda, Ursusa, rabljenih zapadnjaka...pri nama nisu u većini.
Mi imamo traktore >45 let, a ni jednog imt-a ...
Čak ni ne volimo kad nam netko dojde na dvor s njim.
Japa mu mam veli: daj se mekni, da morem posipati piljevinu po tom fleku :D: :icon_rofl:

Nego, zakaj ti imaš đonija ispod svojeg imena? :confused:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Jučer se počelo kositi,srednja žalost,nastavak slijedi krajem tjedna,stalno neke izvanredne situacije me štrecaju, , ,

Tino

Iskusan lik
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,373
Ovako,kolega traži pauk za okretanje sijena,koji bi bil onak jeftin a kvalitetan? Pogonil bi ga IMT 533 ili universal 530 DTC

Niko nezna il niste vidli pitanje? hitno je :s:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
uzmeš vućenog FAHRA iz Germany,napravi se ram za nošenje i gas,obratiti pažnju malo na mehaničke dijelove koji se vrte

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,512
Nije ti taj Fahr baš neka sreća...

Najnoviji postovi

Na vrh