Pozdrav Ibosilj možeš mi reci jel tvoj traktor ima original 750 okr kardan ili kosis sa 1000al na pola gasa i kako ide ja bi kosio isto na 1000 i pola gasa jer nemam 750 al to mom starom nemogu dokazati on tera 540 i gas jer kao mu neko rekao da će mu puci osovina u traktoru staces stari čovjek a kad se kosi mene nema doma, još jedan problem kosa je sip 165g kao nova al mu je mala pa mora je dosta nakositi u desno jer je traktor dosta širok kako je po tom pitanju kosa 185 ili bi bilo bolje još veća
Zekson koja je oznaka te klasove rolo balirke i kolike su dimenzije bala, kako si zadovoljan sa njom, u planu mi je u skorijoj budučnosti kupovina takve prese jer za kockaste bale treba dosta leđa? Hvala unapred na odgovoru.
Odlično se pokazala balirka!
Kolega je napravio nekih 150 bala ukupno do sad u sijenu i zadovoljan je s njom, a i traktor ju jako dobro vrti, nije mu teško i sasvim dobre bale napravi.
pauk je posudjen, deutz fahr. sad koliki je zahvat neznam, 4-5m?
nosi ga ferko bez nekih prevelikih problema. propne se tu i tamo ali ide to.
.
samo kak se po cesti vozis s tim, s kočnicom skrećeš? takvog kad posudim od suseda, univerzal s 3 tone se ziba pri punoj brzini, nije on tolko teški koliko je na dugom otraga..