• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Spremanje sijena i trave

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,539
Sijeno od ove sezone..Pokošeno puno,a prinos slab:
PLRRnrG.jpg
Kako ide Claas sa balirkom? Jel mu teško? Tjeraš i zeleno s njim?

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,898
Ide on dobro..Nije mu teško puno..Balirao sam zob sa noževima i nije se bunio previše..
Naravno u odnosu na jači traktor je slab,ali sa svojih 85ks ide bez zamjerke..

toma84

Aktivni član
Tu od
10 Velj 2008
Poruka
2,007
Jedna od spremanja sijena...

Prilozi

• IMG_20170610_145620.jpg
    IMG_20170610_145620.jpg
    60.1 KB · Pregleda: 226

nino6110

Aktivni član
Tu od
19 Srp 2014
Poruka
1,496
Kipas na omotac i onda skipas s omotaca
To je dobro mozes dvije slagati jednu do druge pa je lakse kod skupljanja

sumadinac

Član
Tu od
1 Sij 2013
Poruka
815
Moje ovogodisnje letovanje:icon_fU:

[YT]https://www.youtube.com/watch?v=YmXZqDb-eAs[/YT]

Posljednje uređivanje od moderatora:

agronasice

Član
Tu od
6 Stu 2017
Poruka
38
Zna li netko možda koliki je poticaj na livadu, a koliki na posijanu djetelinsko-travnu smjesu? I dali se mora imati račun od sjemena?

Gilera26zg

Član
Tu od
15 Velj 2018
Poruka
154
Pozdrav imam staru Olt kosu E sad posto nema vise dijelova za tu kosu dali bi pasao greben od Gramip kose gore na Olt postolje.
Lp

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,606
Direktno ne, koliko znam. Ali ak prepraviš glavu, onda bi.

Gilera26zg

Član
Tu od
15 Velj 2018
Poruka
154
A glava je ono malo okruglo ili
Kaj se nalazi na kosi striznoj ili nešto drugo to onda nije problem ako pasu one rupe koje spajaju greben i postolje

vargas

Aktivni član
Tu od
15 Kol 2012
Poruka
516
Stigla prva lastavica u malu štalu, kasni 6 dana (lani i predlani došle su 28.03.).

Gilera26zg

Član
Tu od
15 Velj 2018
Poruka
154
Pozdrav napravio bi si nosač za roto bale koje dimenzije
Vilica su i koliki je razmak ?
Na sto trebam paziti da bi to ispalo dobro i funkcionalno.
Hvala

Majok

Član
Tu od
4 Svi 2018
Poruka
570
Za muhe i komarce provjereno najbolje je traka za muhe.I to ne ona mala već ona posebna za staje.Znači radi se traki 9 metara dugačkoj i nekih 30 cm širokoj.I to zakucate iznad krava na plafon i sve muhe će se zalijepiti u istom danu.I onda poslije kako dolaze tako se i lijepe.Ja sam probao i otrovima i aparatima ali ovo mi je neusporedivo bolje od bilo čega drugog.Nemorate ju staviti cijelu u komadu nego si možete rezati komadiće kak vam paše pa lijepiti po štali.Ili se objesi na prozor da visi prema dolje i onda ju samo odmotavaš kako se puni muhama.Ja sam ju kupovao u Gea-i i kod Majcana.Ima i drugdje,košta oko 50 kuna i za cijelu godinu ste mirni što se tiče muha.Da je jednostavnije staviti sliku stavio bih koju da se vidi koliko je to efikasno

Majok

Član
Tu od
4 Svi 2018
Poruka
570
Meni neće preko mobitela staviti.Uploadam slike i kad hoću poslati poruku piše poruka prazna.Preko kompjutera znam da je jednostavno ali preko mobitela nemogu,a za kompjuter paliti baš i nemam vremena

Najnoviji postovi

Na vrh