Kolega komer
Sve to što si napisao stoji
Ali kao što si i sam u jednom djelu napisao budu popravci od par tisuća kn,ali ne eur
Razmisli malo koliko košta nova,a koliko poprvaka o par tkn moraš imati da bi došao do te cijene nove,a nitko ti ne garantira da i nova neće imati neki lom
Nema goreg nego kad stane a koiša se sprema,ali poljoprivreda je,kao što i sam znaš tvornica bez krova
Ja bi na tvom mjestu kupio neku balirku ne prejeftinu (da bude groblje),ali ne ni preskupu polovnu,ako neznaš sam daš nekom ko se kuži da je dobro pregleda i otkloniš nedostatke,i imat ćeš balirku za dugo vremena,kao što si i sam napisao ,treba 5-6 dana godišnje,za toliko će radit i polovna
Nemam rolo,ali imam kockice,72 god i radi kao urica,već se 1000 puta isplatila,a bila je plaćena 3000 dem
Nemoj se puno zamarati kad će se isplatiti,jer da baliraš kad ti hoćeš nema cijenu,a ida je jednog dana prodaš opet ćeš dobit neke pare,a ne 0 kn,ako kupiš novu pare nikad nećeš vratit,ali imat ćeš novi stroj,tako da je po meni bolja kupnja polovne u dobrom stanju,nego nova,ali svako zna svoje potrebe,pa je na tebi da odlučiš