Nisi puno platio, to je korektna cijena. Metar instalacije je oko 25-30€ sa postavljanjem, plus plin, spojnice, dolazak… puno je al je na žalost takoPozz,
danas su mi došli majstori za klimu, da napomenem klima je bila namontirana, tj postavljena i vanjska i unutarnja jedinica i kanal za sve cijevi je bil išteman i sve spojeno što se tiče struje. Trebalo je samo produžiti cijevi od plina, od unutarnje jedinice do vanjske.
To je bilo 4,5 m tanje i 4,5 metra deblje cijevi i 6m cijevi za kondenzat, 2 spojnice i punjenje klime, falilo je pola kg plina, tako su barem rekli.
Za to sam platio 180e meni se to čini puno, dal ima netko tu da se time bavi pa da veli dal su me opelješiki ili je stvarno to u današnje vrijeme skupo.
Još da napomenem da je sav rad bio sa zemlje tj nisu bile potrebne ljestve niti je bilo na visini.
Krapinsko zagorska županija je u pitanju.
Di je ta cijena montaže, odmah imam 10-15 poslova za tu cijenuPlatio si, opljačkan si legalno, nezz šta da ti napišem. Ugradnja klime je 100 - 150€ ali znači od A do Ž...
cijevi su oko 10€/m za klime do 5kw. Plus kabel za napajanje, kabel za međuvezu, cijev za kondenzat, nosači za vanjsku jedinicu, PVC kanalice, vijci i tiple pa malo gipsa pa malo silikona, pur pjena….plin po potrebi ako je instalacija duža od 7–8m.Pa dobro koliko košta 4m cijevi tanje I deblje i 6m cijevi za kondenzat i 2 spojnice...ostalo sam sve sam napravio kao što piše, zaštemao cijeli kanal,postavio vanjsku i unutarnju jedinicu i spojio svu struju
Praf si napravil.Tim razmišljanjem sam i ja išao,zato sam tak i napravil..