• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,759
Znači lovim parca u radionici već 2. Dan.

Neću staviti otrov da mi ne krepa negdje iza police.

I danas kupim novu parcolovku jer se nekako izvukao iz misolovke (pre slaba).

I služim crvenog po podu. Sjetim se da imam vrećicu sa zapakiranim otrovom.

Znači progrizao je vrećicu i najeo se otrova...
 

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,535
Eto.
Sad ta tri, preko kojih se napaja motor, zamijeni sa C16, da ispravno zaštitš vodove od preopterećenja.
Sad imam ukupno 6 kom B20A. Za tri znam da su za trofaznu utičnicu (cirkular i mikser, ali ne istovremeno), a za ostala tri moram provjeriti. U biti moram si napraviti excelicu s popisom svih osigurača i potrošača. Za stare rastalne imam, ali sad su malo drukčije posloženi pa bum trebal provjeriti koji je za kaj.

Za koje odnosno kakve potrošače bi C krivulja bila primjerenija od B krivulje? Potegne li inverterski švas aparat također kratkotrajno znatno jaču struju? Bruslica vjerojatno potegne, ali moja je svega 1600 W pa mislim da ne bi trebala stvarati probleme.
 
Na vrh