Danas još ništa osim kaj budem @bhorvu skinula zvijezde s neba za traženu informaciju.Hvala @bhorv,hvala čovječe - nazvala sam ja i pitala - jel ima - i veli meni ženskica - ima.Dobro,velim ja,evo nas za dvije ure smo mi kod vas.Računam ja - trebam kuhat kapučino,to treba srknut,pa se spremit,pa pasicu otpeljati na čuvanje usput,pa u banku po novce (vidiš kako dobro dođe kaj nisam uspjela prodati onaj Walter 7,65 :icon_razz: možeš po pare kad oćeš).Čak nisam kapučino odnjela u krevet ko obično vać sam ovog mojeg jadnog mužića na silu digla iz kreveta - srkal je tu na trosjedu - i napokon se mi spremili - i ajd,za Cargovec - dođemo mi tamo,pitam ja jel ima - ima,pošto,12,40 kn,dobro,velim ja, dajte dvijesto kila,dobro,veli ona,samo da uzmem spisak. kakav spisak - ubio te bog -gledam ja,ona vadi popis - veli - evo vas zapišem,isporuka krajem februara.O,Isusova mati,bem ti život,Majko božja,u tri PM.Sad sam ja došla četerdeset km sa kombijem da ona mene zapiše.I tebte:icon_axe: @bhrov bem.:icon_razz:Kaj mi nisi mogo reć - nema johabice krumpira,to se samo naruđbe rade.Ma nema veze,nije mi prvi put da ispadnem idiot.Sa velikim I.Barem sam malo svijeta vidjela....:icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Ajdmo se sada malo na nekome iživjeti.Idemo u podrum opet sjemenskog nasipavati u gajbice.Vrijeme je za naklijavanje.Veli mi moje zlato da narušavam njegova ljudska i ,obiteljska prava. Subota je i da odbija poslušnost.A ja mu rekoh - narušiti ću ti ja i bračna ako ne digneš guzu sa trosjeda.Evo će,sam da vijesti minu,računa valjda,večer će brzo doći,a bračna su ipak bračna - vrijede više od ljudskih i obiteljskih zajedno.:icon_madu::icon_madu::icon_madu: