bobić neču se truditi da doznam ko si,iako se može ko što je gospođa Fel doznala ko sam ja jer sam je malo nakitio u komentarima,al drago mi je da u principu isto mislimo,prijatelji s kojima sam popio piče u Gudovcu sjetit će se da smo nešto komentirali o tom slučaju deložacije i ja sam iznio svoje mišljnje i to vrlo slično tvom,no to nije tema........
Moze se doznati ako ti to zelis ali ako zelis malo zamesti trag oni s druge strane morali bi se malo bolje potruditi da te pronađu,,,
no ja svoja slova ne ostavljam radi toga da bi se sakrivao ili samo radi toga da nekoga ocrnim ili zajebavam,,,
ukoliko ta osoba koju ti nazivas gospođom zeli doznati tko sam ja samo neka se registrira i posalje mi privatnu poruku, bez ikakvog ustrucavanja ja cu joj napisati tko sam i odakle sam,,,
ja se nemam od cega sakrivati niti bjezim od onoga sto sam napisao,,,
uvijek stojim iza svake izgovorene ili napisane rijeci pa tako i u slucaju Fel,,,
a sto se tice toga da te izgrdila to sam cuo,,,
giggle):
a vjerujem znas ti i od koga,,,,
giggle):
samo nebi im ja stao na tome, jer tko god da joj je odao podatke nije smio davati tvoj broj telefona a niti te ona smjela nazivati i uznemiravati,,,
da napisem nesto i u vezi teme,,,
bio danas cijeli dan vgoricama, prskalo se,,,
eto djuro ako si radio mogo si na gembac ili bumbus svratiti,,,