• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
a znači opet neka trgovina,ded Savo baci pogled drugi put koliko koštaju bočni limovi od haube malog ferkija,danas sastavio sijačicu,otišao po piliče ,krenuo sijat sirak i mašinka neče da vrti ,gas u trgovinu po Z-15 promjenio i posijao bez problema ,popodne vozio klinku i prijatelje u crkvu ,imaju pripreme za krizmu,dovezao jednu ramu od sadilice krumpira da na nju montiram ogtače da ne moram moju rastavljati ,lagano u štalu i pala fina večera:drinkers::drinkers:

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,208
Pa eto , malo trgovao , uzeo neke sitnice za balirke i još koje gluposti , uglavnom nikakvo kapitalno ulaganje kako bi politički rekao :rolfer:

Nemam ti ja pojma o IMTu i njegovoj limariji , prosvijetli me na PP o kojim limovima se radi , provjerit ću , no frx , sve uz nadoknadu :drinkers::mrgreen:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,024
bio u šumi,ubile me krvopije...:madmana:

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,208
Sastavio reduktor na presi , isprobao je i onda rasklopio pikap na njoj da zamijenim one 4 plastične čaurice u kornjači

I

ihorzic

Guest
evo odgledao dva filma sa najboljom pjevačicom i najljepšom glumicom ( J. Lopez )
i idem spat

G

GROF

Guest
., lip pozdrav moj forumski svite! ...

., a ča se delalo?., kosil oko dvora travu ka raste ko luda, kosil celi Božji! dan i sa nom prdalicom od kosilice potrošil 5 litar benzina., tako DA morete i sami predočit koliko sam se naletil za njom?., e onda već pred samu noć pral moga poršea - čitaj polića., e onda uspavali jedno janješce od 30 i ku kilu za jutarnju Sv. krizmu moga kumića u Sesvetama., mrtav umoran., ajmo spat., Bog!, čitamo - pišemo se ...

I

ihorzic

Guest
evo sad se prokljuvio i plan mi je spakovati auto prikolicu za put na more , možda sretnem bageristu di usput sutra i cugnemo po jenu

Petretic549

Iskusan lik
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,466
hehehehe ja danas samo na kompu mozda malo u selo :D ali samo doma hehehe i pozdravi baveristu u moje ime :D

I

ihorzic

Guest
Auuuuuuuuuu
koja gužva kod mene danas , u mojoj Biskupiji i Župi je susret mladih Hrvatske ,
pa sam ugostio osmero Zadrana - sad su otišli na misu a ja malo na komp

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
četvrtak, kosil tršče
petak, kosil tršče, pa pokosil konačno...
subota od 7 do 19h bili brat i ja u šumi...
nedjelja, htio na vožnju sa motorom, supruga dobila volju, i eto, koda je prizivala, kišu u jutro....
ha niš, razmrdal kablove po kući i prespajao telefone, adsle... bem ti žice kako se to petlja....

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh