Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
., "ranom" zorom se digal - čitaj ustal, rešil tekuću papirologiju - za ženicu, zvali sa posla za delo, brzo se spremil - po vojnički., pa na fakultet Strojarstva i Brodogradnje mirit - vagat gvoždjuriju - osovine traktora tome., pa kod doktora popravit "nogu"., pa laganini delo celu Božju! noć.- ... ., jedva čekam doć kući i zaleć pod jorgan planinu.- ...
Cijeli ubogi dan je cmizdrila kiša , uspio sam iskopati neki kanal za kanalizaciju i posle toga radio oko malčera , večeras malo sa drugarima posjedio :drinkers:
Pravio na strugu neke nosače za malčer , otišao po neke dijelove do Bijeljine sa sinom i otkrio da smo smo zaboravili pare , našlo se nešto siće da krenemo u pekaru na vruće kiflice i kada sam se vratio kući nastavio čačkanje oko malčera i probao ga
evo sada došao sa folklora , umoran kao džukac
Do sada sam povezala pola reda paprika,narezala dvije tisuće špaga, čeprkala po kompjuteru,ah,nahranila živinu već dva puta,stavila sušiti rublje,jela kod svekrve,pogledala rogu u polju,sada ću se zavaliti na trosjed,muž već spava,mali odmor,pa opet na vezanje.
dopodne šarafo po nekoj staroj muzilici,spajam iz dve jednu,poslje kravama po neku papicu,neki kupci davili popodne ,hranjenje i sad idemo šlafen:mrgreen::mrgreen: