., posjet PRIMA-i!, Bjelovar.-
danas bio malo u primi i obišao cjeli pogon i vidio kako tomice nastaju a sve to sa našim dragim kolegom GROFOM:supz:nažalost ja nemam slikica al zato je grof sve lijepo posliko pa budete vidjeli i moram vam reć da je njegov zelenko stvarno mrak jer sam ga pregledo detaljno.......:supz:
., lipo fala za dobro društvo dragi forumski prijatelju tomo522 i ajkula!., bilo je kratko ali lipo, prošal dan u sekundi, eh da, da malo se i poslikali našem forumašu teškaru! u čast!., heheheee., neke sitnice za naše kolege forumaše doslovce zaboravil, vjerujte, malo je budaletina poput mene zaljubljeni u gvoždjuriju i smrad spaljenog železa, pregorenoga ulja, spaljeni fleks-šajbi poput mene samog., ... ., a onda uleti par odlični hostesa i ja u totalki.-
., celi Božji! dan u odličnom društvu pravi prijatelja i odličnih ljudina., e onda celu Božju! noć šljaka sa svim i svačim., tako im budi.- ...
., pozdrav forumašu mtd001!., je da u pravu si., sa tvojim traktorićem ova moja košnja bila bi laganini ALi samo iza štale., ovo sve je skroz na skroz zafrknuto i zeznuto do gornje granice od brda - krivina - neravnina - prepreka - .-
., aj Bog!, čitamo - pišemo se ...