Ima jedan video gdje je čovjeku na velikom tokarskom stroju osovina uhvatila bluzu,nestao je u samo 10 sekundi,razbacalo ga u sastavne djelove
Kolege po forumu, sve sam ja to kaj Vi spominjete videl. A doživel sam nekoliko tuđih tragedija. Nebudem sad opisival detalje.
Dopustite samo da napišem,
najte se za mene sekirati, pazim ja jako, u poslu, na sebe i na druge.
Ne velim da su Vaše napomene krive, niti pomisliti. Samo morate prihvatiti činjenicu da ja ipak znam kaj i kak delam. Pritom uvijek, jako i pedantno pazim na detalje, kojih se Vi opravdano bojite.
PS
Radio sam u proizvodnji, na radijalnoj bušilici RB 1600, mojeg kolegu je svrdlo čopilo za bluzu na ramenu, dok je mijenjao radni komad i skinulo ga do gola. Godinama je poslije radi straha, usred zime radio u potkošulji.
(Da, nije zaustavljao pinolu, gurnuo ju je u stranu, svrdlo se vrtjelo, a pinola se vratila i njega dohvatila. Sve za hebene sekunde u normi i zaradu.) Za divno čudo ja sam uvijek kao i on, natukao prosjek od preko 600 min, pa do čak 750 min, na istome stroju. Jedino nisam bez veze hodao pogonom i gubio vrijeme, pikao sam - čitaj bušio sam rupu za rupom.
Vi ste u pravu u Vašim strahovima, ali ja zadržavam pravo ostati vječiti optimist