Ukoliko moje priložene fotografije nisu dovoljno jasne i rječite, dopustite mi da se nadopunim upotrijebivši ovdje spomenutu terminologiju "da, ima gladnih". Definitivno su "gladni tuđeg posjeda", hoću reči da su životno blesavi (jer svojega imaju toliko da unazad nekoliko godina više nisu u stanju normalno si ga obrađivati, spomenuo sam, stavili su se na štake, bogalji su, a mogu pojesti možda i manje nego mi drugi, prvenstveno - jer ne stignu iz samo njima poznatih razloga... Zašto, zar imaju možda premalo novaca, neee, ja znam da imaju dovoljno i čak za normalan život i previše, ali ne znaju s njim živjeti i uživati, niti da ga troše. (Jednom se živi pa neka je pošteno - samo da onako uz put prigodno pitam kolegicu johohabicu ako bude ovo čitala: koji je to čovjek svojevremeno izgovorio?) Nikada ti susjedi nisu bili na planinarenju, kamoli na Petrovoj gori, rijetko i ako su bili na moru, pa neka se "streliju", upucaju iz hrđave puške svi takvi...
Njima i svima takvima mogu samo uvijek poručiti "kopaj, zauzimaj tuđe, hebemte blesava, nama svejedno ama baš ništa nimalo ne fali"!
Isprika ako bi ovo napisano nekome zasmetalo!