- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 12,312
U jednoj klasičnoj kući, iz YU, ulazite u hodnik, desno prozor, lijevo gore HEPovo brojilo i tamo se već nekoliko godina lastavice gnijezde. Gnijezdo možeš dosegnuti rukama, ljudi prolaze, a one pjevaju!
Pečenjara 6 Krapinske TopliceJa danas nakon terpaije u bolnici svratil do Zaboka na gablec, ima Ktc restoran, ali nije mi usput baš.
Pa bi pital jel ima kaj u okolici Krpainskih na žlicu, jer ovo kaj se nudi lazanje, pice, čevapi mi se ne jede, a toga ima na svakom čošku.
Pa baš me čudi da nemrem nigde maznut neke fileke, gulaš ili paprikaš ili pak čobanac. Nekaj tipa toga.
Ktc nije skup zbilja, danas maznul fileke.
Ali kak velim nije mi usput.
View attachment 36665
Kolega @vlastel ak imaš kaj u rukavu pucaj da znamo kam iti jesti🍽️😎
Dobro je to, treba biti pozitivan u ova vremena.Onda ove dane moramo nekaj na žlicu maznut, jer toplice me iscrpiju ko da sam okapal kuruzu😉
Ali sve pohvale imam za osoblje i fizijazre.
Najbolje mi je u dvorani na vježbi disanja, tam je ko da smo na plesnjaku. Veselo da nemre biti veselije, ekipa za 10,radio igra na najjače i svi popevamo kaj smo nutra.
Kompletbo svi bolesnici.
Šlageri tolko podignu atmosferu da to nemrem opisat.
Danas su bili ovi hitovi kaj sam uspel zapamtiti.
Danas, malo prije, sam pročitao ovu crnu komediju:
T![]()
Hrvatski državljani mogu ući u Hrvatsku na dan izbora bez testa na koronu ili potvrde
Dolazak u Republiku Hrvatsku iz trećih država u svrhu glasovanja smatrat će se dolaskom iz neodgodivih osobnih razloga, uz preduvjet da osoba ima pravo glasovanja na lokalnim izborima, poručuju iz MUP-awww.24sata.hr
Trebaju glasati jer ipak oni plaćaju porez ovoj državi. Ja to ukratko,valjda bude se našao netko da to podrobnije objasni.😉Danas, malo prije, sam pročitao ovu crnu komediju:
![]()
Hrvatski državljani mogu ući u Hrvatsku na dan izbora bez testa na koronu ili potvrde
Dolazak u Republiku Hrvatsku iz trećih država u svrhu glasovanja smatrat će se dolaskom iz neodgodivih osobnih razloga, uz preduvjet da osoba ima pravo glasovanja na lokalnim izborima, poručuju iz MUP-awww.24sata.hr
"Sendvič" biračko tijelo nije u EU."BIRAČKO PRAVO
Članak 2.
(1) Biračko pravo imaju hrvatski državljani s navršenih 18 godina života (u daljnjem tekstu: birači).
(2) Pravo birati članove predstavničkog tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave (u daljnjem tekstu: jedinice) te birati općinskog načelnika, gradonačelnika i župana i njihove zamjenike imaju birači koji imaju prebivalište na području jedinice za čija se tijela izbori provode.
(3) Članove predstavničkih tijela jedinice imaju pravo birati i državljani drugih država članica Europske unije, u skladu s posebnim zakonom.
(4) Biračko pravo se ostvaruje na neposrednim izborima tajnim glasovanjem."
Odvagni sam - dok ti ga grlica spusti s visine na glavu, tko je usran - grlica ili ti? 🤭jo, daj nam objasni izraz:
"usrao/la si se ko grlica"
...vidim da bi ti to mogla znati, pošto imaš iskustva s njima... 🤭