Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,945
Najvažnije je kod autogenog odabrati plamenik i podesiti plamen da je neutralan, ni oksidirajući, ni reducirajući!
Dobro bi bilo napisati svoje iskustvo dali si ti to radio. Ovo dalje nema veze sa tobom već uopšteno neke kolege pričaju šta su videli na jt. Smatram da to nije uredno to je tuđe a ne njihovo iskustvo. Neka pokušaju tako uraditi šta su videli dali to može tako.Ne mogu sad pronaći video gdje je Baja sa acetilenom zavario dvije žilete spojene oštricama..... I najtanji lim možeš variti autogenom, samo šta je sve manje "starih dobrih" majstora, koji to znaju....
Ja ovaj uzimam,za pranje strojeva zadovoljavaJa uzimam onog Atlasovog, kolko ja znam tam je najmanje pakiranje 2 kg. Kolko je litara nemam pojma.
Naletel sam na proizvod od Ivasima od litru ali ga još nisam probal.
IVASIM Ivasol A1 - alkalno sredstvo za odmašćivanje 1 litra - DELTA autodijelovi
IVASOL A1 je dvokomponentno alkalno sredstvo za odmašćivanje, djelotvorno i kod vrlo teških onečišćenja. Sadrži neionske i kationskih tenzide i aktivne lužnate komponemte koje ga čine vrlo efikasnim pri tretiranju mineralnih ali i masnoća biljnog i životinjskog porijekla. Područje primjene...delta-auto.hr
A kako se varilo dok nije bilo trafo i tranzistorske elektro tehnike.....Dobro bi bilo napisati svoje iskustvo dali si ti to radio. Ovo dalje nema veze sa tobom već uopšteno neke kolege pričaju šta su videli na jt. Smatram da to nije uredno to je tuđe a ne njihovo iskustvo. Neka pokušaju tako uraditi šta su videli dali to može tako.
Takav uzimam i ja, ako se ne varam na njemu piše 2 kg, kolko ima litri pojma nemam, nisam nikad mjeril ali ja bi rekel da ima više od litre u njemu.Ja ovaj uzimam,za pranje strojeva zadovoljava
Sredstvo za čišćenje auta ATAS DIMER DETERĐENT ZA PRANJE | Pevex
AUTO KOZMETIKA SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE ATAS DIMER DETERĐENT ZA PRANJEpevex.hr
Imt 539 orginal lakStranicu prije smo pisali o tome.
Tam gde je lak kvalitetni praktički možeš sa koncentratom našpricati, najvjerojatnije se ništ nebu dogodilo.
Ja slažem otprilike 5/1 i s tim perem sve. Na autima mulde ne izgube sjaj nego ga dobiju tak da.... mislim da je do laka sa kojim ti je traktor pofarban
Daj nam ti savjet za nekaj boljeOdličan za prati cerade i hladnjače.
Upute su jako nedefinirane, barem za moj način čitanja.Još jedno pitanje, razrjeđujete li samo onoliko potrošite ili ostavite razrijeđen u boci. Ja sam naime razrijedio u onoj plastičnoj boci od demineralizirane vode i primjetio sam da nakon duljeg stajanja slabije opere odnosno kao da izgubi na kvaliteti. I mislim da sam ga ja još više razrijedio. Mislim da su upute čak 1: 25.
Čekaj još malo i bude rekev koja je četka (kefa) bolja za ceradu a koja za hladnjaču.Daj nam ti savjet za nekaj bolje