ajkula
Dobro znana faca
- Tu od
- 1 Lip 2011
- Poruka
- 3,192
Diktatorčić ili banditić? :icon_wink:
Evo ja sam iz prošlog stoljeća i definitivno nisam za kapitalizam ,tako da mišljenje jednog nostalgičara nije bitno.
Diktatorčić ili banditić? :icon_wink:
Ovo mi sliči na podjelu terena između mafijaških obitelji Cosa Nostre. Mada bi i njihovi veliki igrači mogli k nama na doškolovanje...
Ove moje riječi možete testirati u svojoj obitelji. I vidjeti ćete da su točne. A država je tek samo nešto veća obitelj.Preporuku glasanja za najmanje zlo ne mogu više dati. Svaki političar, ali i pojedinac koji ne djeluje u najboljem interesu svih je korumpiran i stvara razdor u državi. Ubacite u ovu definiciju imena svih koji se bave politikom pa ćete videti da teško naći nekorumpiranog. A samo takvi su pravi izbor. Nekorumpirani uvijek dijeluju u najboljem interesu svih.
Prognoza ishoda ovih izbora je time dana. Nema nekorumpiranih kandidata (svjesno ili nesvjesno) pa prema tome možemo sa velikom verojatnošću (99%) očekivati da u državi neće doći do promjene stanja na bolje.
Meni kao poljoprivredniku koji nisam u ustavu pdv-a odgovara porezna reforma. Vjerovatno i vecini na ovom forumu.
Nije samo štrik oko vrata, nego te tom mjerom prisiljavaju na kredit. Sad ti i tvoja žena odete na 10g radit van, radite ko sivonje, ušparate 25-30000€, želite kupiti kuću i dobite čunu od 4% poreza jer vam na kešovinu nitko neće ništa stimulirati.eto vam mjera nove vlade i novog pogodvanja bankama , država plača 50% vašeg kredita navodno 4-5 godina ..ljep mamac za neupučene ..a ostalih 20 ili 25 štrik oko vrata .
Tudi čorava kura zrno najde!da ...jemaš prav