Propali Poljoprivrednik
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Lip 2014
- Poruka
- 3,432
Gdje ti je ono prebivalište? Malo ovdje - malo u Austriji ako se ne varam iz nekih prijašnjih postova no nebitno, ne ulazim u te stvari, samo si stvaram prespektivu.Dobro jutro spavalice,primjecujem da se nekoi budite iz pravog sna.Iz "matrixa",niste vjerovali hoteli dok sam vam prical da je sve Plandemija,da nebude nikad kod nas kao i AT uvedeno obavezno pikanje.
Mnoge su prevarili,no nebójte se mnogima ce se i pomoci ako se pokaju i priznaju da su pogrijesili.
Ukrajina je film,Vladek vam otvoreno veli da je to specijalna vojna operacija a tv. po obicaju laze kao i novine,vidim da konacno sami priznajete.Mnogi ste nazalost jos uvijek naivni(brez vrijedjana)priznajte to sebi,pa ce vam krenuti u zivotu.EU nestaje kao i amerika,glumac bidoncek je uvel izvanredno stanje i vlast predal vojsci a vi jos mislite da su to teorije zavjere,eee ...moji ljudi gdje vam je zdrava seljacka logika.
U Srbiji se narod probudil i imaju Narodnu vlast,no glupani je nece podrzati zato ih jeebe i eu i nato sa svabekom i gatesicem.
Nas nasi masonceki ali ne zadugo!
Vi raspravljate o ukrajinskim zitaricama,ma dajte najte,skurite novine kak su zlikovci i nacisti skurili njihovu psenicu i kukuruz a to zele Vladimiru podvaliti.
Svijet moze brez te njihove psenice vrlo dobro zivjeti,koga vraga se bojite,politicke prostitutke i psihopati vas vuku za nos,dokle?
ps,dajte konacno jednom odrastite 👨🌾
DA, osobno raspravljam o Ukrajinskim žitaricama jer indirektno imaju utjecaj na fluktaciju cijena na tržištu, a to ako je vama beznačajno i malo 8% ukupnog globalnog izvoza pšenice koje dolazi iz samo jedne države na svijetu, onda daj bože da nam kruh bude 20 kuna.
Riječ je o inputima i outputima, a ako krajnja cijena outputa ne može zadovoljiti cijenu inputa, onda imaš problem. Ako to tebe i tebi slične ne zanima, jer ste u penziji ili radite vani, ne znam u čemu je problem, nemoj raspravljati o tome jer te se dikretno niti ne tiče, a izgleda niti ne zanima, stoga: spali novine, ugasi tv i to je to.
Mene se tiče, mada ne mogu utjecati na to, makar mogu biti svjestan što se dešava, i ne znam zašto je to problem, pa to bi tebi trebalo biti makar jasno, ti si doživio svoje prosvijetljenje i sada ga širiš dalje kroz svoju svijest. Uz to ako smijem primjetiti, za nekoga tko se puno ne brine i govori drugima da se ne brinu nego se ostave svega, barataš s dosta informacija, dali to ipak znači da te brine? 🤔