• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Što se iza brda valja?

Želite li besplatno naučiti kako procijeniti gospodarske programe stranaka?

• Da

Glasova: 31 27.2%
  • Ne

Glasova: 16 14.0%
  • Znam sam procijeniti programe

Glasova: 16 14.0%
  • Ne zanima me

Glasova: 51 44.7%

• Ukupno glasača
    114
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
@Viduka OPG Vi ste jedna obična, visoko vrijedna, karakterna i poštena osoba, to je moj stav o Vama i zato Vas kao forumaša cijenim. Pošteno ste piknuli.
Mi smo jučer imali obiteljsko slavlje, jedan je unuk imao krizmu/svetu potvrdu, ili kako mi seljački velimo "išel je na firmu".
Žalosna je činjenica što je uveličati došao samo krsni kum. I kumovi imaju dječaka koji bude za dva tjedna "firmanik" i njihov svečenik nije dopustio da to dijete i jedan roditelj budu prisutni na našoj firmi. Po meni odbojno i sramotno. Kuma je morala ostati s djetetom na nekakvoj višednevnoj duhovnoj pripremi za firmu. I takvog župnika @ZJ svrstava uz dobre koji su uz narod. Ma nije on uz svoj narod ni toliko koliko je pod noktom crnog. On je izrod od naroda, zlo... Kome bude taj pomogao. Pa nije dijete trebalo 1 dan otići na ULTRA festival nego na isti događaj na koji ga taj župnik i njega priprema. Mi kumove u toj neprilici u potpunosti razumijemo, organizirali su se najbolje moguće, a njihov je župnik "položio ispit" za nešto glupo i neljudski bolesno ponašanje.
Ma i previše sam opet natipkao...

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Kako ne bi svi gurali vodu na svoj mlin da vam objasni buduči biskup.

Firma ,potvrda ili kako hočete se događa u crkvi..na njoj treba biti prisutan firmenik,kum,božji sluga i Bog....prasci ,odojki,janjci,krkanje i opijanje nije nužno...narocito govorancije kak je božji sluga komotno trebao skratiti obred jer se juha hladi a i djeci je to puno stajati.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Moji roditelji nisu išli u crkvu (katolici)!
Išlo se na groblje na Dušni dan, kitio bor na Badnjak, bilo kolača za Uskrs...
Kad sam ih pitao zašto ne idu u crkvu, odgovorili su da prema onome što su doživjeli od popova (tak nazivamo i svećenike) za vrijeme 2.s.r. oni ne mogu njima tumačiti vjeru!
O da, kršten sam u današnjoj sisačkoj porušenoj katedrali!
Nisu bili komunisti!

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
@plus, tko je bez grijeha, nek prvi baci kamen...
Molim te, nemoj moje riječi izvlačiti iz konteksta. Ako je nekom trebalo prigovoriti i žaliti se, onda je to taj svećenik, a ne ga razvlačiti ovdje ga ovdje i pisati kak je izrod.
Ne sviđa mi se da se ovdje napada nekoga tko se nemre braniti. U najmanju ruku, nije fer.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
@plus, tko je bez grijeha, nek prvi baci kamen...
Molim te, nemoj moje riječi izvlačiti iz konteksta. Ako je nekom trebalo prigovoriti i žaliti se, onda je to taj svećenik, a ne ga razvlačiti ovdje ga ovdje i pisati kak je izrod.
Ne sviđa mi se da se ovdje napada nekoga tko se nemre braniti. U najmanju ruku, nije fer.
Nikaj nisam zvlekel iz konteksta. Fer ne fer to je moje osobno mišljenje. On, taj njihov župnik se ne treba braniti, jer on zapovijeda/komanduje vrši neosnovanu prisilu i diktira ponašanje drugima.

cvajko997

Iskusan lik
Tu od
29 Tra 2020
Poruka
751
Moji roditelji nisu išli u crkvu (katolici)!
Išlo se na groblje na Dušni dan, kitio bor na Badnjak, bilo kolača za Uskrs...
Kad sam ih pitao zašto ne idu u crkvu, odgovorili su da prema onome što su doživjeli od popova (tak nazivamo i svećenike) za vrijeme 2.s.r. oni ne mogu njima tumačiti vjeru!
O da, kršten sam u današnjoj sisačkoj porušenoj katedrali!
Nisu bili komunisti!
E tak i ja sam. Ne treba meni bozji sluga i ustanova, da me ljudi vide na masi, ja vjerujem i dragom Bogu bu to dovoljno. Dobar sam covjek, nikom krivo ne mislim, ne zelim, ne cinim. Sto se tice raznih penetracija bez braka, u to ne vjerujem, osobno, da je grijeh, a svakom njegovo. Grijeh je kada pijani supruznik sa "korbacem", bic za volove, konje... Tuce svoju zenu. Oni su nedjeljom za oltarom. Zanimljivo je kako je taj isti hrabri vjernik bjezao kad sam kolcem dosao u njegovo dvoriste. Smeta me kad netko iskaljuje bijes i nemoc nad slabijim, tu sam proturijecan onome gore, da ne cinim zlo nikome. No, vas bozji sluga je isto vise puta propovijedao da je ponekad ne ciniti nista gora stvar. A sad si idem dalje sadit krumpir jer radim nocnu na poslu i siguran sam da mi dragi Bog to nece zamjerit. Niti je grijeh radit i stvarat novo. Ako dragi Bog da, nesto cu i penetrirat.

Jay_d

Aktivni član
Tu od
17 Velj 2022
Poruka
128
Kako ne bi svi gurali vodu na svoj mlin da vam objasni buduči biskup.

Firma ,potvrda ili kako hočete se događa u crkvi..na njoj treba biti prisutan firmenik,kum,božji sluga i Bog....prasci ,odojki,janjci,krkanje i opijanje nije nužno...narocito govorancije kak je božji sluga komotno trebao skratiti obred jer se juha hladi a i djeci je to puno stajati.
Katolicka crkva d.o.o. sa oibom. Tocka

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,490
Može biti da sm ovo već napisao,ali evo ako nisam,
U susjednom selu početkom osamdesetih godina, prolazio fratar pored trgovine, u to dobaci neki lik;"jeli pope kate te nije sram lagatiljudima sa oltara",a na to se fratar nasmije i odgovori mu;"ako je tako ja i moja subraća lažemo u ime Isusovo već skoro dvije tisuće godina,i ljudi nam vjeruju, a ti i tvoji i ime Tita lažete 40 godina,a narod vam ne vjeruje zadnjih 10"
Tako da eto svakom na volju pa neka bira.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Ni ovaj majstor se nije ovdje mogel braniti, a nije jedini za kojeg si ti predložil na forumu da ga se da fiškalu ili prijavi .....

Nadam se da se garancija mojeg posla zišla da i ja tam ne završim :unsure:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Brkaš kruške i jabuke. To nije usporedivo.

A naš privatni odnos u stvarnom životu nema veze s temom. Tebe poznam ko poštenog čovjeka a ne ko "lopova".

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Kak je neusporedivo?
Niti onaj Plusov pop, a nijedan majstor čije mušterije nisu bile zadovoljne a na ovom forumu su bili napadnuti od novo pridoslih forumaša se nisu mogli braniti pa smo raspravljali o njihovom majstorluku i davali savjete i onda je to bilo fer.
Kasnije su ti novi forumaši nestali sa foruma, a majstori ostali popljuvani.

Nisam ja ni pomislil da ti mene smatraš lopovom, ali nakon ovakvih tvojih izjava ja se zamislim kaj bi bilo da je nekaj otišlo ukrivo ne mojom ni tvojom greškom ;)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh