Zemljak,
koliko kila po dunumu ide i koja je cijena bila prosle godine??rayer:
Hvala
Koliko sam razumio Cawboy-a on je sijao 2 kile po dunumu...a placao ga je 3,5 marke prosle godine...ja sutra u 8 opet moram zvati....ci mi javi napisacu ovdje.
Zemljak,
Hvala
Kao što je Emy napisao, cijena je bila tu oko 3,5 KM ili 13,5 HRK. Neznam za ovu godinu ali mislim da neće biti puno skuplje.Zemljak,
Hvala
...cijena je bila tu oko 3,5 KM ili 13,5 HRK.
Danas narucio sirak NS Dzin cjena 3,80 KM (14,5 kuna) po kili....
Trebao si u Dubicu po sjeme i edukativnu ekskurziju do Cowboya, iz uštede bi pokrio trošak goriva i ćevape (možda bi ostalo i za neki sok i kavu).
ok
kupio sam sjeme sirka NS dzin 3km/kg kupio sam 15kg za 0,5 ha dali je to dovoljno
ok
kupio sam sjeme sirka NS dzin 3km/kg kupio sam 15kg za 0,5 ha dali je to dovoljno
ok
nije ispod pulta ovde u Prnjavoru u poljoporivrednoj apoteci sam kupio
Stigo sirak, zapakiran po 5 kila u vrecama, sjeme crno ko vrag... ...valjda ce biti opak kad krene u rast.
Cjena bila 3,2 km po kil i (trgovac bio od rjeci) kupljeno 35 kila ( e sad gdje s njim, trebam odabrati parcele )...3-4 kile dati prijatelju da i on vidi to "čudo"...ostalo u zemlju pa kako kod sviju tako i kod mene.
Koliko češ stavljat na ral (jutro) površine??