Helena kaže:
marko93 kaže:
Zadovoljan sam i ja
Na mjestim je bila malo slabija ali šta češ..
Sutra čemo ju balirat pa opet pokoja slika...
Meštre! samo deri kad imaš takav stroj i prinos ,Možda i mi jednog dana budemo blizu takve mogućnosti.
ja sam jučer pobalirao drugi otkos sirka, čistam zadovoljan prinosom, sve u mom stilu
helena
sve ide svojim tokom, tehnologiju ste ovdje usvojili, i to funkcionira, volje imate svi u kući, s tim se želite baviti, e sad šta sad ima to s ičime veze, ima, naime, ako ste odlučili se tim bavit, a mladi jeste, nema nikakvih zapreka da polako godinu za godinom se malo po malo modernizirate
shvatio sam da si rekao/la, da sve ide prebrzo, iz mog slučaja ti mogu reči da se ja bavitm tim poslom kojih 5 godina, i šta sam zatekao, par krava, onak li la, i slabu mehanizaciju, i kad je odluka pala da se tima bavim , to je to, obnavlja se mehanizacija, uvele su se nove tehnlogije, moderniji pristup, da bi se povečao obim poslovanja, još mi preostaje sredit objekte za krave koji su eto u mane više starinskim objektima ili adaptiranim, ali i to če se promjenit.
tehnologiju na polju si vidio/la, tako da trebaš imat berem neki okvirni plan šta ti je nužno i potrebno za kvalitetan start, znači neki jači traktor, balirka i omotač, zatim silokombajn ako nemate, znači da se kvalitetno spremi krma
greške se događaju u proizvodnji, pa tako i ti helena budeš neke stvari uvidio/la pa če se taj dio ispravit
ja sam dvije godine objašnjavao neke stvari oko proizvodnje određenih kultura na forumu, i neke stvari su se pomaknile, evo gmiža je sve usvojio od prve, a o cabageu da ne govorim on ima prinose prave, tako češ i ti helena
eto malo riječi potpore za poticaj napred