Točno sve to što si ti napisao muči i mene... Nema više niti majstora koji to znaju odraditi, a i kvaliteta dijelova je upitna, tako da... neznam niti jazašto si toliko navalil na štore? da lije on jedini traktor koji se može toliko suziti?
95% traktora kaj se prodaje ti dosta uništeno. jedino kaj možeš donekle vjerovati je kada najdeš babu koja prodaje traktor jer je deda umro. realno bolje je za manje novce kupiti nešto rastureno i uložiti još toliko novaca da napraviš pravu stvar.
ali danas kvaliteta idostupnost dijelova su upitni. tako da nekada stari dio koji je dosta se naradio bude bolji od novoga.
također pitanje tko če ti uraditi obradu i tko če to složiti?
kada sve uzmeš u obzir, neznam kaj da ti napišem.
Ma pitam tak jerJa ti imam voćara- vinogradara, al ulazna cijena mu je bila dosta veća od ove tvoje cifre tak da ništa...Ma tu se krećem od 25 - 27ooo i ne treba mi prednji pogon. A koja je opće razlika između 402 i 502? Samo motor ili i dimenzije?
E jebi ga Zverko, sad si ga stvarno preteral.I taj za 20 000 bi moral imat odrađen mjenjač i obavezno fiat/rumunj...
Mi smo 402 imali 15 let bez prvog pogona i napravil je 6000 vur. Susjedov 402 ima valjda 15t, i >10-tak let je delal skoro 20 rali zemlje, a nismo baš na ravnici.... bio po ljetu u šumi s s frendom koji ima 402 kao budemo s njegvim nest potegli da ja e otkapcam prikolicu...
ma to se ne makne nikud ni prazno po sumi a kamoli da potegne nesto...
velim, meni ne vredi, isto tako ne vrede mi ni fergići i sl.. Nemam ja posla za to, što da ja radim s time??..E jebi ga Zverko, sad si ga stvarno preteral.
I još da ima nove gume i regan godinu dana, rezervar nafte i garanciju 3 godine..... Ispada da više na vagu vredi nego komplet, to meni stvarno nema logike.