vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Jigoslavoja je upropastila štore samo da zajebu fiatovoh 30%...haha ..zajebali njih pa zajebali sebe..
30% nije bio problem nego vizija fabrike koja je bila za tadašnje vrijeme jako jaka konkurencija ''centralnom planu'' ajde ljudi kradu i danas, ali znate li što je direktor neke tvrtke rekao svom predradniku koji se žalio da ljudi kradu hakove? ''neka kupe toliko da svatko ima svoje i onda više neće krasti''Jigoslavoja je upropastila štore samo da zajebu fiatovoh 30%...haha ..zajebali njih pa zajebali sebe..
Imaš ime i adresu od dotičnog?Najbolje ti je otići do Slovenije ako si iz Zaprešića, imaš u Brežicama dobrog majstora.
Kod nas nema.
Super! Javi!Nemam, ali mogu se raspitat sutra, to ti nije daleko stvarnoHvala
Lako je toretizirati .... Ja tražim konkretnog majstora koji zna posel, a ne da tri puta raskapa traktor, jer ili ne valjaju dijelovi ili je nekaj krivo složil, jer inače to ne dela...Daj naj.
To je posel za nekog mehaničara u penziji. Sve se riješi za koji tjedan poslije objeda.
Kočnice nisam podrl nego puštaju semerinzi od diferencijala pa maste i kočnice. Jedna je OK .. druga nije.Daj naj.
To je posel za nekog mehaničara u penziji. Sve se riješi za koji tjedan poslije objeda.
Nego, gdje si podrl kočnice na 3000h,ak su na susjedovom s ~15t h još originalne?
U pravu si, lako je teoriju znati, a još lakše na forum dojti.... da si ga barem prelistal..... možda nebi takav stav imalLako je toretizirati .... Ja tražim konkretnog majstora koji zna posel, a ne da tri puta raskapa traktor, jer ili ne valjaju dijelovi ili je nekaj krivo složil, jer inače to ne dela...
A koji to stav? Da mi je ovo kaj sam napisal previše za mene?U pravu si, lako je teoriju znati, a još lakše na forum dojti.... da si ga barem prelistal..... možda nebi takav stav imal
ŠTORE 402 DT - obnova (puno slika)
Naš ljubimac je pomalo ostaril i nije mu se dalo baš paliti po hladnom, pa smo ga odlučili malo internistu v ruke :) Za njegovih (tada) 31,5 godinu vjerne službe, i 7t sati motor nije nikad zakazal, pa smo mu htjeli malo popraviti zdravlje. Nekoliko podataka o njemu: - kupljen 1981, zamijenil...poljoprivredni-forum.com