o pa to je berek
Ovakv je i kod mene teren, gotovo identičan, malo blažeg brda, pa jačeg, pa ravnica.
otprilike radi se o sličnom terenu kao kod mene
pa to je šuma kad se nije proglem uspeti se nego je problem spustiti :mrgreen:
ako se ruše ovaki veliki trupci kao sa prve slike automatski rušiš 6-7 malih pošto je gusto i tu sigurno i ima računice jer puno više drva dobiješ jednim udarcem
to je šuma gdje prvo ja porušim one do 30 pa te potegnem a onda debela imaju kud padati pa podmladak ima mjesta i zraka da potegne ali mora imati i one što ih tjeraju u vis, tak održavam i stvaram u svojoj šumi podmladakako se ruše ovaki veliki trupci kao sa prve slike automatski rušiš 6-7 malih pošto je gusto i tu sigurno i ima računice jer puno više drva dobiješ jednim udarcem
pa onda onih 40l stvarno pije vode-ako je taako pa što ne uletiš nekome u dvorište kažeš čića evo 50 ojra da parkiram 1mj ili koliko več
eto vidiš meni si rekao da ne ostane sića,a sam si sada došao do toga.tu bi se napatio kao Isus a nebi imao ništa osim grbavih leđa.kažeš 80% vitlanja,ja uvijek imam 100% vitlanja i 1h i 45min vožnje sa teretom...
zato to neću da radim i pod mus
nisam te baš skužio što si htio reći??
pa pošto imaš toliko vožnje s teretom, vjerujem da prazan imaš barem 35min aa ako ima kakvo selo u blizini tamo kod gazde parkiraš i autom putuuješ osim ako ne radiš dostavu u dvorište a opcija druga transportna+čeza i opiči, iz koje si strane daruvara
da ne iedš stalno traktorom od kuće do šume , nego da nadješ nekoga pouzdanoga u čijem bi dvorištu ostavljao traktor i tako uštedio na gorivu,gumama i vremenu
bravo savo stvarno sve kontaš, a asvalt pojede gume 5 puta prije nego šuma a po mom iskustvu na dupljacima se prednje troše ko blesave na asvaltu
sve stoji ali ja drva vozim na kućnu adresu