znam da na brijegu ima kao neko križanje i da je tu ina-mala, znam onaj dio koji vodi za vukoebinu BIJELU, onda pretpostavljam da i ti imaš veselog pijeska na kamenu kao podlogu u šumi
nisam uspio slikati baš put jer mi bilo mrsko otići kroz blato da slikam ali nadam se da po točkovima možete zaključiti o kakvom terenu se radi :mrgreen:
zato kaj imaju najveci traktor u selu i je.emu se za ostale sa tv-jcim i ferbusoni.Zašto si po kiši idu u šumu , zašto ne uređujete puteve, zašto?
Toliko pitanja , tko mi može sve to odgovoriti...
Zašto ti ne uređuje ..znaju da ove to ne jebe i da im ne smetazato kaj imaju najveci traktor u selu i je.emu se za ostale sa tv-jcim i ferbusoni.
evo da se malo uključim... osobno nemam kočnice na prikolici ali zato imam jednu kvrgu željeza koja se zove papuča i koristi se pri silasku po nizbrdici a i po vlažnome, vjerujem da je večina vas vidijela ili čula za to napravicu ali za one koji nisu- kad je prikolica pod teretom papuča se stavi pod kotač i nagazi se na nju... što više tereta to bolje koči... ja sa svojim medekom spuštam 5m sirove bukve pod nagib cca 20% i još mu moram dodati gasa da ne stane u pola nizbrdice, nema veze kakva je podloga, kamen, pijesak, zemlja, blato, balavo- svuda koči
uglavnom- zlatna stvar
daj me prosvetli nemrem nikak skuzit kaj si mislil??????????Zašto ti ne uređuje ..
i razjebe put do kraja :rolfer: