Alfada Jadarko
Dobro znana faca
- Tu od
- 6 Velj 2011
- Poruka
- 1,004
to je za granjvinu i tanja drva, ako se reže na 1 m onda se mora drugačije slagati, mada se onda i ona mogu ovako (dužno) slagati samo za to treba štice premjesiti
Ne,ne,ne...kad sam slikao na njoj su bila tanja drva.Inace se teraju metrovi.Drva se rezu na 1m i tovare u 2 reda po duzini,sa svake strane strci po 5cm,jedino se medju tockove mecu preko prikolice i to je najveca mana.Ovako nije mnogo duga niti se tovari mnogo u visinu,a sirina je za nijansu veca od traktora koji je vuce(C-360) i stane dosta drva.:gitarist:to je za granjvinu i tanja drva, ako se reže na 1 m onda se mora drugačije slagati, mada se onda i ona mogu ovako (dužno) slagati samo za to treba štice premjesiti
Dobra prikolica nema šta,jaka i s dobrom gumama
Ako pitaš za slaganje drva to je drugi padež
inače moja prikolica ( šumska ) - s dizalicom, ima sve osim registracije, koju neće nikad ni imat, imam zračne kočnice, ručnu - mehaničku kočnicu, signalizaciju .
Štice moraju biti od propisanog profila i da se mogu produžiti - nešto slično kao na kamionima šumarima.
Gleda se osovina na kolikoj je dužini radi raspona tereta , kočnice , signalizacija , ručna i atest ide u smjeru ( nosivost ili količina drveta - prema snazi i težini traktora )
E moji ljudi grdo nam se piše !!!!!!!!!!!!