• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

ŠUMSKE PRIKOLICE

• Temu pokrenuo Lamborghini R2
  • Datum prvog posta
S

saran2806

Guest
nema cijevi to je predvidjeno da se stavi drvena iako mozes sam staviti od 4 m 4000 kn kosta

S

saran2806

Guest
naravno tamo na 5 m su 11 tice a na ovoj od 4 m su manje samo neznam koji broj malo su manje

S

saran2806

Guest
nemam sad taj broj covijek se nalazi u mirkovcima pokraj vinkovaca ovih dana sam cesto prolazio pokraj njega pa se dogovarao ali nisam uzeo broj jer mi je trebala duza prikolica pokusam ti nabaviti ali ti necu nista obecati nije mi sad usput
ako ti nesto znaci ja ti garantiram da je dobro napravljena kakve su sume kod tebe

D

dgeceg

Guest
kod nas u šumi je ravnica,s puno blata, a jel bi taj lik odma mogao nabaviti cijevi i stavit ih?vidim da su dobro napravljene, jake su, robusne, meni najbolje paše 4 m dužine i 1,5 m ručice

S

saran2806

Guest
na toj su drvene stice on bacio koju turu drva da vidi kako se ponasa nemas potrebe za zeljezom i dobar jasenov kolac ili bagremov ce to sve izdrzati jel pravis puno drva

D

dgeceg

Guest
pa ne baš, oko 50m na godinu, pa znam da bi drveni kolci držali, ali željezni puuno ljepše izgeldaju, još dok su pofarbani, ma milina :D

S

saran2806

Guest
istina on se nebavi s time samo konstrukcija jesi li razmisljao da sam pravis prikolicu

D

dgeceg

Guest
kolko ti godišnje izvezeš drva, kad ti treba tak velika prikolica?

S

saran2806

Guest
ne previse samo pravim malo vecu kolimetrazu po cesti tako da je bolje u 1 turi izvesti 10-12 m nego u 2 razlika je i vremenski i na gorivu oko 300 m godisnje napravim i jos nesto preprodam oko 500 m

D

dgeceg

Guest
pa ak može nabavit konstrukciju i sve, valjda može nabaviti 4 cijevi, nismo razmišljali mi sami pravit prikolicu, jer nemamo ni baš iskustva s izgradnjom prikolice, a i baš nam se ni neda

S

saran2806

Guest
cijevi kupujes u trgovini a on sve kupuje na otpadu tako da nema racuna ti staviti nove cijevi jer bi ti morao jos love uzeti a da tezi na otpadu nece naci ni 4 slicne cijevi

D

dgeceg

Guest
pa kolko vi imate onda šume?kad tak puno svake godine izvezete drva?

S

saran2806

Guest
koliko god hoces to su sve hrvatske sume a uzmes parcelu i radis sto ostane proslije sijece javim ti se u vezi prikolice koliko ti je hitno

zvonis01

Član
Tu od
2 Ožu 2009
Poruka
792
najjednostavnije kupiš šasiju sa osovinom od tamića,navariš rudu i štice i deri,meni je čovjek nudio šasiju sa osovinom za 200 eura

D

dgeceg

Guest
a za nekih mjesec dana ćemo krenut u šumu, tako da probaš do onda nabaviti broj

S

saran2806

Guest
bio sam danas u prolazu pa sam naisao kod tog lika, prodao je to sto je imao a druge nece praviti jer ,kaze, ostario je, neda mu se i nesto je bolestan. ja sam ovih dana po otpadima trazio osovine gume i dijelove da si sam napravim, onakvu kako sam si zamislio, svejedno neznam dali bi ti se isplatilo doci po nju

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,817
Danas sam bio kod lokalnog kovača inače čovijek radi bravariju popravlja poljoprivredne strojeve i odličan je kovač pa sam slučajno naletel na ovu prikolicu. Veli da može napraviti sve po dogovoru.
Cijena ove je oko 5000 kn
Telefon je 098 164 2592 čovijek je iz križevaca.
1020624.jpg

1020627v.jpg

1020628.jpg

S

saran2806

Guest
to je previse to je od 4 m dužine ili koji cm i manja max cijena bi trebala biti 4000 kn ili sa željeznim šticam 4500 ili 4600 kn

Najnoviji postovi

Na vrh