Zetor 'oćeš staviti L profil gore po šasiji da nelete cepanice levo desno kad ideš po strani.
Ne,zato što mi se to u praksi nije pokazalo efikasno,stežem sa dvije gurtne i nebježi nikuda,jedino na prošloj prikolici nisam imao ove cijevi između štica pa su mi se drva odvojila od štica i držala ih je samo gurtna,ali i tada mi se rastresao jedino zadnji kraj u sredini.vidim da dosta ljudi meće taj L profil ali kažem nemam potrebe bar zasad...
I ja sam mislio da nije potreban pa sam ga nedavno navario,ponajviše jr su mi cjepanice kad se povezu strugale po gumi pogotovo kad vozim sirovu bukvu
[/QUOTE]ono gore ne da ne izgleda lose. izgleda jako lose :?
steta elektroda potrosenih za to..
savoris, zbog cega mislis da je to armatura bolja od L profila? mozda jedino po cijeni ?
na onu moju prikolicu trebaju ici te sredisnje stice, samo nikako da nabavim matrijala sta mi fali.
@zetor4718 , vidiš ddobra ti je ova ideja sa spajanjem stupaca , j asam razmišljao da se u sredinu tovarnog prostora stave još dva stupca , oni bi spriječili izbacivanje sredine
koje su ti dimenzije ovih guma , lijepo izgledaju
Na koje gume misliš,one gore ili ove duple dolje????
one gore
ove dole su 16ke pretpostavljam
ma cijena nije bitna , meni se čini da su bolje je pri utovaru drva mogu da klizaju preko armature , dok preko profila ide teže jer je previše oštar
One gore su 315/60 R 22,5 kamionske niskoprofilne,a ove dolje su od tamića a dimenziju neznam.
One gore su 315/60 R 22,5 kamionske niskoprofilne,a ove dolje su od tamića a dimenziju neznam.
ajde reći ćeš mi utiske nosivosti ovih 315ki kada ih buedš isprobao , znam da mogu nositi ali me interesuje ponašanje na terenu , konkretno propadanje u mekšim terenima
e zaboravih reći , sada kada sam se vraćao kući naidjem na sudar , čovjek je bez trunke signalizacije sa karetom išao magistralnim putom , da bi se u njega od pozadi zakucao čovjek sa autom
točak od karete je dotjerao do traktora
a još da dodamo traktor nije carinjen i još 300 čuda , sreća nema mrtvih glava
hoću da kažem , pravite signalizacije na prikolice , što isto važi i za mene
koliko taj tvoj susjed vozi metra na njima , a koliko ti na ovim duplim 16kama ?
dobra opcija je duple gume od srednjih kamiona , gume 17'5 cola , koliko bi one mogle nesmetano da nose ?