Zetor 'oćeš staviti L profil gore po šasiji da nelete cepanice levo desno kad ideš po strani.
Ne,zato što mi se to u praksi nije pokazalo efikasno,stežem sa dvije gurtne i nebježi nikuda,jedino na prošloj prikolici nisam imao ove cijevi između štica pa su mi se drva odvojila od štica i držala ih je samo gurtna,ali i tada mi se rastresao jedino zadnji kraj u sredini.vidim da dosta ljudi meće taj L profil ali kažem nemam potrebe bar zasad...
I ja sam mislio da nije potreban pa sam ga nedavno navario,ponajviše jr su mi cjepanice kad se povezu strugale po gumi pogotovo kad vozim sirovu bukvu
ono gore ne da ne izgleda lose. izgleda jako lose :?
steta elektroda potrosenih za to..
savoris, zbog cega mislis da je to armatura bolja od L profila? mozda jedino po cijeni ?
na onu moju prikolicu trebaju ici te sredisnje stice, samo nikako da nabavim matrijala sta mi fali.
@zetor4718 , vidiš ddobra ti je ova ideja sa spajanjem stupaca , j asam razmišljao da se u sredinu tovarnog prostora stave još dva stupca , oni bi spriječili izbacivanje sredine
koje su ti dimenzije ovih guma , lijepo izgledaju
Na koje gume misliš,one gore ili ove duple dolje????
one gore
ove dole su 16ke pretpostavljam
ma cijena nije bitna , meni se čini da su bolje je pri utovaru drva mogu da klizaju preko armature , dok preko profila ide teže jer je previše oštar
One gore su 315/60 R 22,5 kamionske niskoprofilne,a ove dolje su od tamića a dimenziju neznam.
One gore su 315/60 R 22,5 kamionske niskoprofilne,a ove dolje su od tamića a dimenziju neznam.
ajde reći ćeš mi utiske nosivosti ovih 315ki kada ih buedš isprobao , znam da mogu nositi ali me interesuje ponašanje na terenu , konkretno propadanje u mekšim terenima
e zaboravih reći , sada kada sam se vraćao kući naidjem na sudar , čovjek je bez trunke signalizacije sa karetom išao magistralnim putom , da bi se u njega od pozadi zakucao čovjek sa autom
točak od karete je dotjerao do traktora
a još da dodamo traktor nije carinjen i još 300 čuda , sreća nema mrtvih glava
hoću da kažem , pravite signalizacije na prikolice , što isto važi i za mene
koliko taj tvoj susjed vozi metra na njima , a koliko ti na ovim duplim 16kama ?
dobra opcija je duple gume od srednjih kamiona , gume 17'5 cola , koliko bi one mogle nesmetano da nose ?