Z
zetor4718
Guest
inače radim kao vulkanizer neću garantirati za 20 m ali 15 sigurno to su gume 295/60 r22.5
Pa ako takva guma na kamionu trpi 51 tonu(naravno nije sama)... onda nemamo o čemu razmišljati.
inače radim kao vulkanizer neću garantirati za 20 m ali 15 sigurno to su gume 295/60 r22.5
Pa ako takva guma na kamionu trpi 51 tonu(naravno nije sama)... onda nemamo o čemu razmišljati.
na kamionu ih je 12
sve zavisi od terena kakav ti je , i moja je preporuka ne više od 4 metra dužine
kod mene je duga 3 i u visinu idem 1.35 i to je 4 metra , za moje uslove dovoljno , iz pojedinih šuma nemožem izvući ni toliko nego idem sa 3 metra
sada mi je u planu napraviti neku sa kardanskim pogonom i da bude u 2 reda po širini , isto kao i ova što imam će da bude 3 dužine 135 visine ali samo dva reda po širini , tako da može stati 8 metra jer kamion koji preuzima od mene vozi ''osmicu''
sta se tice ove prikolice nemam rijeci odlicna gume su mi jebene stvarno izgleda mocno al treba i masinu imat za to hehe koliko je dugacka? i kolio su stice duge?
sta se tice ove prikolice nemam rijeci odlicna gume su mi jebene stvarno izgleda mocno al treba i masinu imat za to hehe koliko je dugacka? i kolio su stice duge?
duga je 4 metra štice duge 1.5m vuče ju imt 565 bez problema
da na kamionu ih je 6 i 6 ih je na prikolici.ovih 6 na prikolici nose otprilike 85% tereta.al to sad nije važno,tvoja prikolica je super za tvoj traktor ja se nebi sramio vući i sa svojim!budem ti uslikao svoju da vidiš.
Ma netreba višlje gume, ko će onda bacat na nju ovo je odlično. Ja sam ove jeseni dovezao 2 ture s posuđenom prikolicom, svaka čast visini, ali 1.5m visoko na nju jedva nabacam, a tako visoku sad pa sad izvrnut..
Neznam dal je dgeceg kupio koju od ove dvije, al ovo je primjer kako se NE RADI prikolica.
nemam iskustva o radu u šumi al ponešto znam o mehanici i metalnim konstrukcijama i mogu reć da je to rudo potpuno pogrešno zamišljeno.
:?
nije li lakse spustit poteznicu nego mjenjat gume?
http://www.njuskalo.hr/transport-pretovar/prikolica-drva-oglas-1759505
Dečki kaj velite na ovu zverku??
meni je lakše gume promjeniti jer sam vulkanizer i guma imam svih dimenzija