spoki007
Član
- Tu od
- 27 Ožu 2009
- Poruka
- 96
Kod mene odluka pala na 4 palete Portgrond P i H. Nemrem više istraživati ni kao uštedit
kod koga uzimas potgrond? i po kojoj cijeni
Kod mene odluka pala na 4 palete Portgrond P i H. Nemrem više istraživati ni kao uštedit
Jel to kod Brazde?
kad sam sadila papriku i paradajz uzela sam Brill, e sada cu uskoro morati presadivati u kontejnere sa 4o rupa pa mi treba jos supstrata...
Imam neki jeftini 50l sam platila 20kn, dal je i taj dobar, sto se lose moze desiti?
Ili da uzmem opet Brill?
a čiji su.
Švapski. :icon_mrgreen:
Ovaj plavi je superfina struktura 100% crni treset. (sjetva)
Zeleni je 70%crni, 30%bijeli, perlit, verkumilit, glina, hraniva do presađivanja. Super drži vodu tako da je u najsunčanijim danima potrebno samo jedno zalijevanje.
Imaju oni još X vrsta supstrata sve do 100% baltičkog bijelog treseta i tako to, od pakovanja 70l, 210l do Big bala.
Mislim, kod njih stvarno nema puno okolišanja znaš šta kupuješ i to je to.
kad sam sadila papriku i paradajz uzela sam Brill, e sada cu uskoro morati presadivati u kontejnere sa 4o rupa pa mi treba jos supstrata...
Imam neki jeftini 50l sam platila 20kn, dal je i taj dobar, sto se lose moze desiti?
Ili da uzmem opet Brill?
Brazda nema Klasmana. U trgovačkom centru KTC u Virovitici.
Priča se da će biti ili već je kontejner na sniženju 5 kn / kom?
Poz
Plitice po 5 kuna za 1 komad. Kontejner - plitica kako da se izrazim Sjetvena mjesta za rasadu
Je li to ševa kupio kod Golića onaj puta i koja mu je cijena.
Pozdrav!
Čudi me da se kod vas ne uvozi ovo:
Sa Gramoflorom sve štima, nema dileme.
Jeste!! probaj,pa ćeš da vidiš šta je prava stvar. mislim da nije preko 13 KM.Je li to ševa kupio kod Golića onaj puta i koja mu je cijena.
Pozdrav!
Ima u HRV Gramoflora i to dosta :icon_e_geek:. Ali ide uglavnom za poznatog kupca (uz narudžbu). Pa ako nekom treba Gramoflor neka se javi na PP.