temptation
Aktivni član
- Tu od
- 20 Ruj 2010
- Poruka
- 1,250
Ima u HRV Gramoflora i to dosta :icon_e_geek:. Ali ide uglavnom za poznatog kupca (uz narudžbu). Pa ako nekom treba Gramoflor neka se javi na PP.
Ima ga,samo je malo preskup...
Ima u HRV Gramoflora i to dosta :icon_e_geek:. Ali ide uglavnom za poznatog kupca (uz narudžbu). Pa ako nekom treba Gramoflor neka se javi na PP.
Koliko ja imam informacije o cijenama, Gramoflor je u klasi Klasmana... a na kraju krajeva, kvaliteta se uvijek mora platiti malo više, zar ne? angel):Ima ga,samo je malo preskup...
Ima ga,samo je malo preskup...
Koliko ja imam informacije o cijenama, Gramoflor je u klasi Klasmana... a na kraju krajeva, kvaliteta se uvijek mora platiti malo više, zar ne? angel):
p.s. Evo gledam nekoliko postova unazad, i vidim da su neki doslovno "popušili" rasad radi odabira lošeg supstrata. Zar je to sve vrijedilo (ostati bez rasada) za nekih možda 10-tak kuna uštete po vreći supstrata :s:
Zovi 091/401-11-88 dipl.ing. Marko Ohnjec, ured Zagreb (EUro Brod)jel tko zna gdje oko zg ima za kupit klasmanna? ali da ga ima na skladistu i da mi ga odma more prodat a ne da mi veli da treba doci...
Koliko ja imam informacije o cijenama, Gramoflor je u klasi Klasmana... a na kraju krajeva, kvaliteta se uvijek mora platiti malo više, zar ne? angel):
p.s. Evo gledam nekoliko postova unazad, i vidim da su neki doslovno "popušili" rasad radi odabira lošeg supstrata. Zar je to sve vrijedilo (ostati bez rasada) za nekih možda 10-tak kuna uštete po vreći supstrata :s:
ja baš dobil račun od Brilla....46 + pdv...envy):
idem u Bosnu kupit Gramoflora...
Koiko košta gramoflor kod vas u HR,kod nas je 12.60 KM?
nema euro brod supstrata tek mozda za 7-10 danaZovi 091/401-11-88 dipl.ing. Marko Ohnjec, ured Zagreb (EUro Brod)
nema euro brod supstrata tek mozda za 7-10 dana
Dali zna tko sta je stavljano na vrhu ovog supstrata?
Link http://s24.postimg.org/isarr2tjp/lala.jpg
Hvala!
mislim da to nije samo na vrhu - to je cijeli takav supstrat.gdje si to našao - ovo nije proizvodnja presadnica,meni ovo liči na finalnu proizvodnju.Možeš li objasniti kontekst u kojem se ovo nalazilo?
Vermiculit. Koristi se na vrhu supstrata nakon sjetve da bi s pokrile sjemenke. Zadržava vlagu ali je lagan i sjemenka lakše klije. Kada se pokriva supstratom moguće je da se stvori kora na vrhu pa sjemenka teško probija.
Vermiculit. Koristi se na vrhu supstrata nakon sjetve da bi s pokrile sjemenke. Zadržava vlagu ali je lagan i sjemenka lakše klije. Kada se pokriva supstratom moguće je da se stvori kora na vrhu pa sjemenka teško probija.