daniel2356
Član
- Tu od
- 14 Svi 2009
- Poruka
- 550
silos je rađen na mjeru da mi sušara i kombajn stanu unutra kad je prazan. a koš je gotov, pa mi pošalji mail da ti pošaljem slike kak smo ga radili...
Daniel koliko goriva potrosis i za koju vlagu da posusis 12 tona? Kak dugo to traje?
Na ložak je koliko znam, tjera vlagu van, dok je tolika magla onda je i poprilična vlaga
Koliko ja znam,sušara nesmije ič na ložu,isto kao ni traktor.
Čak sam čuo da nebi smjela ič ni na plavi,nego samo na običan diesel.
Ali 99% ljudi suši na plavi...
Da nebi bilo zabine,ima i sušara na plin,ali one nisu mobilne kao ova od daniel-a nego su protočne,znači ili ti fixne.
toma,nema tolko puno veze kolka je vlaga,iz sušare se uvijek tako zapuši dok ono zakuha i ona najviše tjera vlagu van iz kukuruza.
Ne,kukuruz ne dobije nikakav miris od goriva,miriši kao u pekari kada se peče kruh,hehe,uglavnom miriši dobro.
pele,nisi ti ništa naporan,forum i je za to da se pita što se nezna!
Interesira me ,ne namjeravam kupovat sušaru sad u krizi, ove godine sam dao jedan dio sušti na plin. Al pitam za ložu jer susjed je dao sušit na ložu jer je bilo jeftinije kod drugo čovjeka pa mu zrno smrdi po nafti, loži, ulju tak nešta.
Eto zato pitam jer nismo otkrili gdje je greška, tip se kupne da sušara nemože biti kriva, al meni je malo čudno jer ja sam autoelektričar i servisirao sam webasta na TAM autobusima i kad je diza veća dimi a i kad je manja opet dimi jer na početku nemože odmah zapalit a poslije kad gori nama dost nafte, a zrak pun mirisa nafte. A sušara također grije zrak koji suši zrno jel tak.