E pa sad si me uhvatio u nelogičnosti.Pa da.Očito sam nedoslijedna u dosljednosti.Baš sam zločesta,jel?I blentava.I bedasta.I jedna zlica.Mala - stošezdesetjedanipol.Centimetara.Od glave do pete.Al sam velika zločka.Od sedamdestipet.Kila.(to je za jedno malo žensko mnogo)I nemoj da ti na nogu stanem.Budem ti poplavila nožne prste.
giggle):
giggle):
giggle): Budeš
whew):
whew):
whew)::icon_lol::icon_lol:
Ja samo želim skrenuti pozornost na pristup prodaji vlastitih proizvoda...
Zašto prodati nekome robu na veliko po mizernoj cijeni,umjesto je prodati povoljnije krajnjem kupcu?
Treba racionalizirati proizvodnju,povećati broj artikala i naravno privući nove kupce...
Trenutno je krajnjem potrošaču najvažnija cijena,ima onih koji cijene i kvalitetu,a cijena im uopće nije bitna...znači treba imati dvostruka mjerila,moj jeftiniji paradajz recimo ekipa koja ima love uopće niti ne pogleda,takva roba ih ne zanima...
Paprika baš i nije neki artikal da se razlikuje po okusu(standardna žuta babura),dok recimo paradajz,jagode,cikla,mrkva itd. jesu...
Budući sam na tržnici gotovo svaki dan,ne može mi promaknuti životna dob mušterija i vrijeme sigurno ne radi za nas male proizvođače....
Na tržnici uglavnom kupuju penzići i ljudi srednjih godina,dok omladine gotovo niti nema ili su ponekad primorani ići pomoći starcima u kupovini i nemoguće je ne primjetiti nelagodu mladih ljudi prilikom posjeta tržnici,tržnica je postala sramota,supermarketi su trenutno in...
Ekipa koja je naučena kupovati hranu po supermarketima,sigurno se neće u starijoj životnoj dobi okrenuti kupovini na tržnici...njima je potpuno nebitno što jedu i kakvu hranu daju svojoj djeci,jer niti ne znaju da postoji nešto bolje,zdravije i ukusnije...
Neću reći da ne vlada opći nered i kaos na svim našim tržnicama,no možda je upravo to nekome u interesu,da bi one postale još praznije...
Tako da je moje mišljenje da bi trebalo malo poraditi na privlačenju novih kupaca,cijenom proizvoda,raznovrsnošću i kvalitetom,dok nas trgovački lobi potpuno ne uguši...