Ja bi se rađe javil kad nema nikog, a samo šunke da su dole :rolfer:kod autobusnog zgrade 5kat taman prema moru okrenut.
čuj 6,7,8 mjesec moji su stalno dolje,pa se javiš možda sam i ja tam,mada jbga treba neko doma pajceke hranit i tom slično.
Ja bi se rađe javil kad nema nikog, a samo šunke da su dole :rolfer:kod autobusnog zgrade 5kat taman prema moru okrenut.
čuj 6,7,8 mjesec moji su stalno dolje,pa se javiš možda sam i ja tam,mada jbga treba neko doma pajceke hranit i tom slično.
eto da podjelim novo iskustvo,neki su to več znali.
eto več 2 tjedna hranim jedne svinje sa zakuhanom hranom i svinje se oču pobit za tim na očigled su se zdebljali.
ovu hranu kaj im sad miješam sam stresel u vruču vodu i ostavil lagano kuha,kad se več rashladilo onak da je mlako satvil sano i to na 100l oko 3kg.
izmješal i nakon pol sata miris je bil intenzivnji neg na 100kg suhog kad metnem 11-12kg.
istina da svka 3 dana moram zakuhat drugo,bar se odpad iskoristi tulci,drva,
al ovo poližu.
pa to i velim za par kom ajd nekak,al da za svih 20 kuham pa svaki dan bi to moral delat,moš si mislit da imam toliko vremena i dasam to delam.
ovak dnevno potrošim max 20 min,nasipam hranu ,vodu 2-3 puta dnevno,očistim i pozdrav odo dalje.
Dečki,dal se može jedna krmača prasiti 2 puta godišnje?Ima li smisla ili je to samo teorija?
@drmr objasnio sve , može minimalno 3 puta godišnje ovisi o pasmini koliko je krmača bređa tj koliko dugo joj treba da se oprsi. Meni nekad uspije i 4x godišnje ovisno kak se koje tjeraju (bucaju).