Čuj,ja sam več odustal od živciranja s njim tak da ti je to to.Lepo sam rekel da nek kupi 50 kil ječma,ne mora više,bar za početak,da mu dokažem neke stvari,Sano isto tak.Al ma kakvi.Kaj buš ti mene vučil,balavac i tome slično.Isto proizlazi s traktorom.Nebi htel vređati,ali gledaj.Sad IMT 542 doma stoji,a bratić dojde s 539 orat i stari mora platiti.Umjesto da je kupil još nekakvi plug pa bi se otplatil v sezoni samo tak.Al ne,on je htel marku traktora,a lepo sam rekel,daš za Rusa malo više hiljadu eura i za ostalo kupiš priključke,ali opet ne.Jer mi nemamo puno zemlje,oko pol rali,za nas bi i taj Vladimirec bil dosta,ali opet ne.Sad ima "marku" kaj mu doma stoji,a usluge pak mora plaćati.Mislim da sam s tim sve rekel.Ja sam takvi da sve kaj je vredno i od čega ljudi imaju koristi da posluhnem,probam i uvjerim se dal je to tak il ne,al moj stari nije takvi.On ima nekaj zacrtano i ako baš sve ostalo pati,mora bit po njegovom,pa dobro.Tak da sam odustal i od uvjeravanja da je bolje da bar ječam i pšenicu da i Sanoa tolko da se najde.Al proteini i mesnatost su ti strani pojam kod mog starog.To su za njega gluposti i drugo osim kuruze i drača ne postoji,eventualno kuhani krumpir,i to dok ga ima.Tak da sam oguglal na to.Ak mu je drago mučiti se tak,pa nek izvoli.A ako i ovi podbace kak su i oni lani,onda bu valjda došel k pameti,makar sumnjam.
Kak je kod tebe situacija.Kolko ih gojiš?