K
KRESO
Guest
nova igračka u dvoru
nova igračka u dvoru
Puno dela i malo kvarova ti želim,,,,svaka čast izgleda jako dobro očuvana.......rayer:
ja imam leskovačke 28 sa drvenim ležajevima ,dvaput godišnje masti u njih i milina,ako ode ležaj imaš dva šarafa na kučištu ,okreneš tanjurače naopako i promjeniš za dva sata sve u kompletu za male novce,a kod željeznih moraš rastavljati cijelu bateriju ,disk,međuploču i tako sve ,po meni osobno drveni +5:axe:,uh zaboravih ako možeš gledaj kupiti i prednje i zadnje nazubljene
Ako se ne varam,,,,,treba bi bit normalan navoj,,,,a na ljevoj strani kontra navoj...
Stisni dobro s polugom,na gedorama,,,,i nek neko dobro okine s batom,,,tako sam ih ja odvida..
OLT ima sve navoje normalne. Leskovacke tanjurace imaju lijeve i desne, ne znam zbog cega... Moguce da drveni lezajevi prave veci otpor (sto je i logicno) pa da se ne odvrcu osovine, al nema boljeg rjesenja od dvije matice zakontrirati, pa nek se otpusta kud hoce
Vijke na osovinama tanjuraca vrlo uspjesno odvrcem rolcangama na koje nabijem cijev 2m i ja koji imam 140kg se na tu cijev polako objesim i cimam ju malo po malo i najtvrdji saraf popusta. dotezanje se vrsi na isti nacin i nikad problema s odvrtanjem