V
Vjerni983
Guest
Ma i ja mislim...al obavezno mu stavi zaštitni okvir...:finga::finga::finga:
Eto i mojega iskustva.
Danas bil na registraciji sa Same-om. Probali svjetla (ne radi mi svjetlo za osvjetljenje tablice, ccc.!), kočnice, amortizere (da, vagal sam ga), uslikali ga, plati skoro 700kn i nema trokuta. Jupiiiii!
Za vas koji imate 542 ili 549, nebi trebali trokut, jer traktor ide 30,2km/h po katalogu. Trokut treba za traktore koji idu do 30km/h.
a što je sa motokultivatorima,jel i oni moraju na tehnički.....:scratch
Oni bi isto morali imat trokut ako idu na cestu?!?
I biciklisti i svi koji idu sporije od 30km.
Pa nek je zakon za sve :butthead::butthead::butthead:
a što je sa motokultivatorima,jel i oni moraju na tehnički.....:scratch
eeeee, bome nas budu naterali da sve registriramo, što i nije tako loše, al ja nemam nikakve papire za svoje priključke, prikolica ručni rad- kopija našičanke samo što nije kiper, cisterna kupljena od nekog švercera dovezena iz njemačke, gajba za krave ručni rad, prikolica za drva isto ručni rad,za sve svoje vučne priključke nemam papire. ali zato svaki ima nosač za trokut kojeg stalno selim s traktora na njih dok se krečem po cesti.
u europi je taj trokut od davnih dana normalna pojava,mislim da se koristi negdi od 1995, također imaju i trokute manjih dimenzija za neke traktore gdi nema baš mjesta da se postave. al di smo mi još od europe!!!
Nitko mi nije odgovorio, di u Zg ima trokutova po normalnoj cijeni?
ja mislim, da je uz trokut, žuta rotacija jako bitna, jer se noću vidi daleko, i u svim smjerovima. a vozač čim vidi žutu rotaciju zna da je neko vanstandardno vozilo na cesti, pa pripazi na vožnju.