B
BAGERISTA
Guest
., pozdrav forumašima najboljega poljoprivrednoga-foruma!!!
., evo vidim kako je od ove teme napravljen kokošinjac., pa odlučil i ja ko jaje stuć!
., moj narode, bećari moji., pogotovo VI mladi!!!., pa nije mi jasno to vaše rezimiranje, razmišljanje i polemika., dali treba taj jebni trokut, mačje oko - katediopteri ili kako se već zovedu?, i svakako taj i takov zaštitni luk - rolllbar???., pa barem danas u 21. veku - stoljeću!., ako vo je 21. stoljeće?!., imate mogućnosti saznanja i spoznaje širom svita ča se primjenjuje i kopča - kalemi po strojevima da su ča više osvitljeni, prepoznatljiviji u škurini, jeftino ali pametno i dobro zaštićeni nedaj Bože! prilikom prevraćanja.-
., primjera radi navodim da svi traktori ki su došli drito iz Njemačke - dojča još prije 40 godin., a to su razno-razni dajčevi, kormici, poršeji, fari, sliteri, fendi, renoli, djoniji, ... i da nenabrajam., ma narode moj svi su imali još onda zaštitne okvire, mačje oči., nisu imali trokuta voga velikoga., kaj točno, slažem se smeta!., ali., taj jebeni ALI., ako idemo ko oni primitivni AMIŠA!!!., oni su još u no daleko vrime - prošlo imali na zaprežnim kočijami i kolima te takove ili slične trokute!., mi., čak i mi u MOJOJ i našoj Liki - Jezerani!., morali smo za zaprežna kola - železna ili gumenjak!!! plaćat općini nekakovu cestarinu i porez Općini!, i kola su sva odreda imala tablicu ka se šarafila i zabijala sa čavli na sredinu kol - srce ili kako se već zove?!., i svakako su morala imat te takove jebene mačje oči!., čim uvatim vremena poslikat ću VAM i jedno i drugo i treće da vidite kako to gov*o izgljeda!?, ko i tablica registracijska, na koj je pisalo., primjera radi; frane vranić općina brinje jezerane 31!!!., tako da je svaki komentar bez komentara daljnjega!...
., Bog!., dragi moj svite., čitamo se ...
Uploaded with ImageShack.us