• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tehnički pregled - signalni trokut

Imt 542 De lux

Dobro znana faca
Tu od
28 Kol 2010
Poruka
1,405
Neka ju on registrira a ti mu na cijenu prikolice nadodaš koliko košta registracija, naravno isplata kad ju registrira

Hass

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2019
Poruka
850
Ne želi ni jedan uvoznik tako.. Vjerojatno je to ili dugotrajno ili neizvedivo a prića prodaje.

Axial

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
993
Ja sam prije par godina prvi puta registrirao kombajn koji imam 25+godina, na TP su imali čudan zahtjev - tražili su orginalni račun kada ga je prvi vlasnik kupio novog iz trgovine. Imam uredan ugovor o kupnji sa prijašnjim vlasnikom (koji nije bio prvi vlasnik), uvoznu carinsku deklaraciju, ali nisam prvi vlasnik.... na drugom TP nisu me tražili taj račun, 'bez kojeg se ne može registrirati'.

Na vrh