Imt 542 De lux
Dobro znana faca
- Tu od
- 28 Kol 2010
- Poruka
- 1,407
Neka ju on registrira a ti mu na cijenu prikolice nadodaš koliko košta registracija, naravno isplata kad ju registrira
Napisal sam...moras otraga na traktoru imati dvije macje oci okrugle ili cetvrtaste i da su crvene boje.
Nakon 5 godina što vozim Torpeda na TP ove godine je bio prigovor da je oštećeno staklo na retrovizoru. Što se tiče mačjeg oka TD i Lamborghini imaju iza dva, pa nisam nikada imao probleme, a i od prijatelja nisam osobno čuo da bi ikome kod nas to provjeravali. Meni je bilo smiješno kad sam došao na prvu registraciju sa Lamborghinijem pošto je uvezen iz Austrije i morali su napraviti homologaciju, da bi isti prepisao broj motora i kaže on meni, broj šasije sa original papirima i na traktoru se ne popodudaraju, zanimljivo, pa ja znam da se sigurno podudaraju, pa gdje ima traktor broj šasije, upita on mene, pa tu u sredini ispod zaštitne kutije, naravno, meni nije vjerovao, nego je obavio poziv u ZG da mu kaže isto, svega ima. Ponekad za banalne stvari traže dlaku u jajetu, a ono što je važno se progleda kroz prste.Imam jedno pitanje sa tehnickog.
Navodno je novotarija da moras otraga na traktoru imati dvije macje oci okrugle ili cetvrtaste i da su crvene boje.
Novo uskladjivanje sa vrlom Europom...