ŠANANA
Dobro znana faca
- Tu od
- 23 Sij 2008
- Poruka
- 12,734
nije loša a gume su one slabije gledaj onu koja ima 15 coli i felge sa rajfom te su ne poderive
Da, nije loša, gume su gore 7.50-16, iste felge ko i na dvoosovinki.
Cjena bi se spustila sigurno na 12.000...išlo bi to.cjena za tu zelenu je po meni OK, jer će još malo spustiti, negdje za 13000kn, jer kakve loše se prodaju po 15, 16 000kn i više......moja je slična toj i ja sam zadovoljan.......i isto ima takve gume 6,50-16 iako se mogu staviti i balonke gore.......al za tu nosivost nema potrebe, osim ako nevoziš po blatu onda ovi uži točkovi dosta propadaju, što sam osjetio u šumi.....neznam kako ova kipa, jel na 3 strane, moja samo na zadnju stranu.......i mislim da je ova malo veća od moje
Da, gore idu bez ikakvih prepravki balonke 15" od kakve prikolice za sijeno ili gnoj i to bi onda bilo solidno. Ova kipa na sve 3 strane i nosivost bi joj trebala biti 3t.
Mislim da je to 3t nosivosti, ne smeta mi što je uska, jedino me malo smeta što je na gibnjevima, al kod nas je ravnica, mislim da bi i to bilo ok.cini mi se sanana da je to od 2,5t nosivosti. malo su uzane i prevrtljive. izvlacili smo drva sa ferdzom sa takvom jer je laksa od imt -ove a nezgodan put. samo hoce se prevrnuti zgodno .visoka a uzana osovina i plus gibnjevi. skupe su kod vas prikolice skoro duplo nego kod nas. mislim na polovne
Posljednje uređivanje: