Pukla guma (a rezervne nema)...
Gume su stvarno bile jadne kad sam kupio prikolicu tako da ovih 5 godina što su služile je čisti gratis.
Pukla lošija i ta je stvarno bila kriminalna, sve me sram pokazati kako je izgledala... iako je ova druga kao ok, prastara je i idem staviti obje "nove". Naravno, ne bi baš stavio nove nove nego neke polovne.
Zovem danas čovjeka iz oglasa i kažem da trebam 8.25-15 gumu za traktorsku prikolicu i sad on meni nešto priča da ima takve gume, ali da je visina ovakva, širina onakva i da je to sve 8.25-15, ali da su starije gume bile nešto višlje, a novije da su niže i tako to, a ja zbunjen.. mislio sam da 8.25-15 jednoznačno označava gumu i da nemam što misliti. I još je nešto govorio da ovisi kakva mi je felga da će možda trebati nešto na felgi raditi i da se to sve može napraviti, ali da ako kupim te polovne gume kod njega da ih on neće uzeti natrag ako mi ne pašu na felgu nego da mi to majstor sve pripaše. Jel mi može netko to sve skupa potvrditi/pojasniti?
I da, koliku nosivost mi treba? Na ovim starima piše da su 16 platane. Kad sam istovario prikolicu ova prazna se podigla dovoljno da sam mogao normalno voziti. Prikolica je Tehnostroj 3T znači da je NDM nekih 4 tone. Jel ode pola na rudu, a 1/4 na svaki kotač kad je puna ili kako?