• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

TEHNOSTROJ prikolice

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,741
Na koji sistem se podmazuje okretnica, bi rec da su mazalice nekad bile?
 

TH87

Aktivni član
Tu od
8 Svi 2016
Poruka
309
Imam Tehnostroj 3T (to je i model i nosivost ja mislim) i cilindar je s 3 segmenta... kad kipam na stranu mogu sanduk izvrnuti do vertikale ili skoro do vertikale, ali natrag mi fali i kad imam sipine poput pijeska ili gnoja to nikako ne ispada na zadnju stranu.

Jel ima neki razlog zašto je taj cilindar kipera takava kakav jest ili mogu bez problema staviti onaj od 4 segmenta pa da mi više može iskipati unatrag?

Jasno je ko dan da kad ću kipati na stranu moram paziti da ne pretjeram i razvalim sanduk jer će biti više hoda nego što treba. Iskreno, mislim da i sada ne mogu ići do kraja nego da moram gledati do kud kipam.
 

TH87

Aktivni član
Tu od
8 Svi 2016
Poruka
309
I ovak kad bočno kipam moram paziti kak mi prikolica stoji i kolko materijala je ispod bočne stranice da dignem prikolicu sa stranicom i spigam stranicu.
 

Najnoviji postovi

Na vrh