I ja imam takvu. Isti trostupanjski cilindar, isti problem. Kad kipaš nazad, mora skroz do graničnika, i nek je mali nagib kontra kipanja, teško krene i uvijek ostane malo ( bilo drva složena, gnoj...). Pokojni otac je uvijek govoril da treba izbjegavati kipanje prema bregu. Ali, kad sam ujaku nekaj vozil, uvijek sam moral ( radi dvorišta njegovog ) maltretirati kipu. Zalet nazad i kočnica da iskipa. Ali to je loše za cilindar,pumpu, sve trpi. Na bok hoče stranicu savinuti ( pogotovo ako ne paziš ) kad kipam drva, kamen , jer se upre u teret. Ali , ja nebi zadiral u visinu kipanja jer nije bedak izmislil graničnik kipanja. A i kak veli kolega JLukaci7, prije ili kasnije budeš potegnul ručku do kraja pa budeš dobil šasiju bez truge!Imam Tehnostroj 3T
Da, to je važan element kod bočnog kipanja, jer cilindar izlazi svega 2/3 van, pa zatvori protok ulja da ne prehitiš sanduk.
To ima svaki kamion
Kupil sam ga s namjerom da ga ugradim na svoju ETK410 prikolicu, ali ista čeka obnovu...već 17 g...
ZAVRŠNI KIPER VENTIL TFC-TS-1/2 - NORMALNO OTVOREN
ventili za teleskopske cilindre. DODATNA OPREMA. TELESKOPSKI - KIPER CILINDRI. ZAVRŠNI KIPER VENTIL TFC-TS-1/2 - NORMALNO OTVOREN.www.rositeh.hr
Ne. Ima sajlu koja ga povlačenjem isključi kad dojde do kraja na lijevu ili desnu stranu.Znači sa svake strane se metne takav ventil na mjesto di ga sanduk stisne kad dođe do kraja? Npr. malo prije okomice.