• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

TEHNOSTROJ prikolice

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,696
Nabavi veće kotače za traktor ili skini gume s felgi na prikolici :D
Nema pomoći. Ak napraviš višu kuku, nemreš do kardana…

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,846
Već je bilo rasprave o tome. Pregledaj temu. Tebi bi trebala poteznica koju možeš dizati i spuštati prema potrebi.

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
880
kopča i kak izgleda kuka.
Imam ti ja, pretpostavljam da imaš poluautomatsku klasičnu, isto mi koso stoji al me ne zamara previše. Kad sam ubacil balonke , spustila se iza par cm pa ne izgleda više tak koso.
Poslikam za vikend ako bude trebalo, nije problem. 1000021019.jpg

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,990
Dečki, može li mi netko tko ima Tehnostrojku i IMT 533/539 poliskati gdje ju kopča i kak izgleda kuka.
Ja imam onu donju kuku što je montirana ispod traktora i prikolica mi visi prema naprijed.

Htio bih da bude ravno, pa vas molim da mi sugrerirate kakvu kuku da nabavim.
Hvala
Kaj osim ljepšeg izgleda (to je subjektivno) dobivaš. Način kakav imaš osigurava, pogotovo kod viših tereta, veći pritisak na traktor i time bolji grip.

Najnoviji postovi

Na vrh