• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tokarski strojevi

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217
Kavez za valjke u torpedu ,a torpedo je kočnica pogonskog vratila reduktora.
Tako je , ja sam napravio svoj dio posla ,a glodač je to doveo do savršenstva 🙂

• Volim
Reactions: ZJ

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Izgleda ko kavez za valjčasti lager
Znači, nisam puno fulal ;)
Imam jednog sličnog, mesinganog, doma, neki fi 250.
Ma nije on...to je napravil neki glodač, on je tokar :ROFLMAO:
Ovo je bila šala.
Lijepo napravljano. Jel to aluminij?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Danas stigao indikator, da ne radim na pamet, a valjda bude dobar i za utvrđivanje sile privlačenja.
Jel to stiglo iz Metal Kovisa?
Vidim nema nastavaka raznih dužina, jel si možda pital za njih jel su stigli napokon?

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,722
Da, to je iz Metal Kovisa u Prelogu. Nisam pital za nastavke jer neznam kaj mi bude trebalo. Očito da nastavak slijedi ;)

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,436
Zdravo svima..
Imam pitanje gdje nabavljate noževe za tokarske strojeve ovakvog tipa(mislim na način na koji se steže sa nosačem alata)? Po mogućnosti da su to noževi sa izmijenjivim oštricama.
20220201_100828.jpg

20220201_100849.jpg

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,553
Valjda ima prodavaca reznog alata u oglasima. A negdje i trgovine, malo vidi po oglasima.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,722
Nisam puno istražival, ali mi se čini da se uglavnom bave trgovinom s time da vrše i repariranje strojeva za daljnju prodaju. To znači da uz nove strojeve i pribor nude i rabljene. Alati su novi.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Trebao bi ja poslikati sklop kad narezujemo na stroju M110,sigurno ima preko 20 kila težine

Najnoviji postovi

Na vrh