Ovo je sigurno bolje rješenje, jer ostaje nezavisna mehanička ručna kočnica na zadnjim kotačima.Ja bih radije ugradio još na prve kotače diskove da to radim a ovo ostavio kako je.
Pozdrav svim clanovima…
Trebao bih ovih dana da zapocnem prepravku kocnica na tv-730 i ugradim hidraulicne,pa me zanima kako je “Zagorac85” resio cev od ulja koja ide na cilindre u dobosu,(ugradnjom racve ili nekog regulatora pritiska)?Ima li problema sa prejakom silom kocenja ili je kocnica ravnomerna?jos koja slika inovacije ne bi bila na odmet?hvala unaprede dna cijev o
Jedna cijev ide od glavnog kočionog cilindra do T komada(račve) i s račve na svaki kočioni cilindar.Pozdrav svim clanovima…
Trebao bih ovih dana da zapocnem prepravku kocnica na tv-730 i ugradim hidraulicne,pa me zanima kako je “Zagorac85” resio cev od ulja koja ide na cilindre u dobosu,(ugradnjom racve ili nekog regulatora pritiska)?Ima li problema sa prejakom silom kocenja ili je kocnica ravnomerna?jos koja slika inovacije ne bi bila na odmet?hvala unapred
Ak se već mučiš s tim, najdi neku getribu od traktora s više brzina...Sad započinjem sa IMT 533.
Tu stavljam 70 konja motor i ugrađujem prednji pogonski most s disk kočnicama i straga hidraulične kao na tv 730 i hidraulični volan.