• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tomo Vinkovic problemi vezani za mehaniku (getribu i sl.)...

Etna 23

Član
Tu od
1 Pro 2020
Poruka
41
Ljudi molim za pomoc..zadnja lijeva osovina mi klapa..znaci ulazi i izlaci iz kucista..Radi se o pomicanju nekih 3mm.Zna li tko do cega bi moglo biti

Etna 23

Član
Tu od
1 Pro 2020
Poruka
41
Nisam nikako rastavljao polosovinu..mogu li dobit kakve upute?Odakle poceti 😔

mbkrhr

Novi član
Tu od
2 Ožu 2020
Poruka
14
Lp,danas prilikom transporta s 730 primjetio sam da se naprijed kod prvog kraja svako malo cuje udarac kad pritisnem kvacilo.Zanima me dal je neko imao slican problem te sta bi to moglo biti i moze li se sta desiti u danjem radu?Planiram u jesen kad zavrsim sa svim polovima stavit traktor napola radi sredivanja sredine i provjere kljuca mjenjaca jer teze ide u rikverc

Zijad Grcić

Novi član
Tu od
8 Stu 2021
Poruka
5
Imam tomu vinkovic 732 vec godinama imam problem sa njim kao zastane na sekund i krene opet kad je pod punom vucom mislim kad orem druga brzina brza trzne svako 50 metara e sad rastavlja li smo ga 50 puta sve oke mjenjali sve kljuc zubcanike sporedne jedino nismo od brzina e sad dali moze bit problem u njima da ima lufta pa da preskoci stavimo nov kljuc novi osigurac opet trza rastavlja li smo i to kove sve kao novo ima li ko kakvo misljenje jer kontam da ga rastavimo pa ako ko ima kakav prijedlog nek pise i dali moze to bit do korpe i lamele moze li i to uci u obzir lijep pozzz

floion

Član
Tu od
18 Ruj 2013
Poruka
163
Ako ti je kljuc ok i nosac kljuca 9k tj one opruge u njemu onda vi trebalo biti do plocice mjenjaca. Treba je naprijed ili nazad pomaknuti

Zijad Grcić

Novi član
Tu od
8 Stu 2021
Poruka
5
I to smo radili Plocice dignem tocak i nastelujem plocicu al opet isto i kad je pod teretom ko da iskoci na sekund i opet uzubi sad zima ide pa bi radio ovo koji dan

floion

Član
Tu od
18 Ruj 2013
Poruka
163
Jesi dizao tocak ali zamisli da kljuc udje u zlijeb samo do pola i onda ima otpor a pod pritiskom iskace

Zijad Grcić

Novi član
Tu od
8 Stu 2021
Poruka
5
A u slobodnom hodu preskace solo u 3 brzoj i sporoj i druga spora i brza u prvoj nije nikad

Zijad Grcić

Novi član
Tu od
8 Stu 2021
Poruka
5
Ehh pa to Cu jos vidjet gdje kljuc uljeze da nisi odbijene iivice i da nije izlizalo samo kljuc olize sa coskova kad nov stavimo par dana trza i kad trebamo rastavit opet ga slize

kruach

Novi član
Tu od
1 Svi 2024
Poruka
1
Pozz

Imam pitanje u svezi tomovinkovic 30ks. U sporim brzinama ide sve normalno, a prilikom rikverca i brzim brzinama jako šturi i struze. Ima mozda savjet ili ideju što bi mogao biti problem.

Zaki

Novi član
Tu od
22 Lis 2025
Poruka
2
Pozdrav za sve clanove,

novi sam na forumu. Za sada samo citam vase postove i veoma mi se dopadaju.
Prije mjesec dana sam kupio TV 732. Dok se malo snadjem na forumu, imao bih par pitanja za postaviti.

Za sada toliko, lijep pozdrav

Zaki

Novi član
Tu od
22 Lis 2025
Poruka
2
Pozdrav,
Kreni s pitanjima...
Pozdrav za tebe,
ovu temu sam procitao u jednom dahu. Kod mene je isti problem. Kad se vozim punom brzinom traktor se "zalijece"kao da preskace. Majstor ce doci drugi tjedan u vezi drugog problema a drugi problem je, da mi malo kvasi ulje u kutiji razvodnika gasa, nije puno ali se vide tragovi ulja pod razvodnikom. U katalogu dijelova sam nasao, da su unutra postavljene dvije gumice koje bi trebalo zamijeniti

Lp, 20250918_182154.jpg

Na vrh